![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu frica trebuie sa ne conduca
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si le-am tot aratat si i-o durut de nu o mai putut, i-am tot dat jos de 20 ani si am dus-o din ce in ce mai bine, nu? Sigur ca ti-e frica, ca inafara de pus stampila o data la 4 ani educata fiind ca "asa le aratam noua lor" oricum nu faci nimic. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|