![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu votez tocmai pentru ca sper ca oamenii sa nu se mai lase calcati in picioare niciodata. Daca tu sau altii aveti alta opinie sa fiti sanatosi. Votati nu sau stati acasa. Dar opriti-va macar o secunda si intrebati-va daca chiar sunteti in situatia sa luati alti oameni la misto. Nu e nici macar amuzant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ronul față de euro a scăzut de la 4,2 la 4,6 iar dolarul de la 3,0 la 3,8 iar față de aur de la 163 la 192 roni gramul de aur. Deci calculează singur cât ai pierdut tu de când USLașii doboară guverne și dau lovitură de stat și plagiatorii nu demisionează! E v-am spus clar, până în 2013 pierdem 20%! Sigur că tot Băsescu e de vină... nu-i așa? Păi cât a fost el Președinte și BOC și Ungureanu prim miniștrii ronul stătea între 4,2 și 4,3. Cum doborau băieții buni parlamentul și guvernul cum economia și România mergeau spre prăpastie! Oare sunteți orbi? Oare nu vreți să vedeți realitatea? La URRne români! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Uite-te la inceputul guvernului Boc in Decembrie 2008 si Ianuarie 2009. Vezi ce evolutie a avut Euro ? Asa se intampla cand sunt alegeri. O sa se stabilizeze dupa referendum...daca se schimba ceva. ![]() http://www.curs-bnr.ro/grafice-curs-valutar.html#chart1 |
|
||||
|
||||
![]()
Cade Băse, cade €. E simplu.
|
|||
|
|||
![]()
Pe cuvantul tau de profet politic?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu NU trebuie și NU vreau să-mi dau cuvântul. E păcat. Dar vom trăi și vom vedea.
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca in momentul in care situatia politica din Romania se va stabiliza, leul nu va mai scadea, atata tot, dar ca sa revina de unde era...mai greu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales ca s-ar putea ca USL sa decida ca inflatia e buna pentru buget - inflatia e o forma de impozitare fara scandalurile care insotzesc de obicei cresterile de impozite. Pai de unde sa mai scoata bani, deja s-a jumulit tot ce se putea jumuli si s-a taiat tot ce se putea taia. Dar o devalorizare de 20% a leului inseamna practic inca un TVA. Ce guvern ar putea rezista la ridicarea TVA -ului la 40% sa zicem? Dar la o devaloriza de 20% a leului, romanul ofteaza, icneste si merge mai departe. O crestere de 20% a valorii Euro inseamna ca folosind aceiasi bani imprumutati de la FMI, vor putea plati 6 pensionari in loc de 5. Sau mai bine zis, vor plati tot 5 si banii celui de al 6lea va intra in buzunarul lor. Sau vor putea creste pensii/salarii de bugetari cu 10%, restul de 10% intrand in buzunarul lor. Bilantul? Salariile/pensiile de fapt vor scadea cu 10% pentru bugetari/pensionari, cu 20% pentru cei care nu traiesc de la tzatza bugetara. Traiasca devalorizarea USLista! Last edited by AlinB; 23.07.2012 at 14:11:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in beneficiul cui ar fi? El nu are decat de pierdut din asa ceva. In cel mai rau caz ar putea fi de acord cu ea, ea este cvasi-inevitabila deoarece resurse valutare pentru a tine fortzat cursul leului la ora actuala nu mai sunt + beneficiile care vor rezulta din devalorizare pentru politicieni. USL -ul isi va pregati terenul pentru alegerile din toamna ceea ce inseamna - pomana pentru pomanagiii inceti la minte, adica: 1. au sa ofere aia 10% imediat inainte de alegeri, poate chiar sa scada tva cu 4-5%, victorie politica garantata 2. o sa sara euro cu ~20% imediat dupa alegeri probabil pe la 5.2-5.3 - aia cu gandire pe termen scurt, care nu stiu decat cati bani au si nu se mai gandesc CAT valoreaza (vor valora) banii lor si tupeu de naivi de genul "ii dam jos pe incapabili cu votul nostru" raman cu buzele umflate si portofelul subtiat inca 4 ani.. Asta explica si de ce vor sa-l dea pe Basescu jos inainte de alegeri, daca nu detin TOATA puterea, schema nu o sa functioneze. P.S.: 10, 20 - poate nu sunt cifrele cele mai exacte, doar ca idee.. Last edited by AlinB; 23.07.2012 at 14:45:11. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|