Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Pelerinaje la locuri Sfinte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2012, 22:01:14
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreizisgigi Vezi mesajul
Am căutat în thread-urile existente, răspunsul la întrebarea mea, însă a vrea să tiu dacă altcineva deine informaii suplimentare. A dori să tiu în ce zile este deschisă pentru vizitat biserica de la Drăgănescu pictată de părintele Arsenie. M-ar interesa intervalul orar.

Din câte am îneles ar fi deschisă sâmbătă i duminică de dimineaă, de la ora 7. Avei idee până când este deschisă, sau dacă sunt i alte zile în care se poate vizita?
Este deschisa Duminica la SF.LITURGHIE.Daca cineva organizeaza pelerinaj cu autocar si are posibilitatea sa ia inainte legatura cu preotul a veni si va deschide special in orice zi.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Biserica pictata de Arsenie Boca din Draganescu cristeaalin Intrebari utilizatori 6 14.03.2012 02:15:42
PATRU ZILE DESPRE DRAGOSTE: Drăgănescu - Oașa - Ponor - Prislop - Făgăraș laurschepsis Pelerinaje la locuri Sfinte 0 03.09.2011 23:56:10