![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Așa că vă rog nu mai amestecați lucrurile! Lăsați-le ca-n Scriptură!
|
|
||||
|
||||
![]()
pai eu ce tot va spun, dar va faceti ca nu intelegeti, in Scripturi, prezbiterii pastoreau, asta era rolul lor, fie ca-i ziceti prezbiter sau pastor e acelasi lucru, dar voi ati facut, prin traditie, o clasa clericala a pastorilor deasupra prezbiterilor, acestia fiind salariati iar ceilalti, nu!
|
|
||||
|
||||
![]()
nu va mai legati cu atat aplomb de traditiile ortodoxe, deoarece vedeti bine ca si dumneavoastra le aveti pe cele ale dumneavoastra.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai rețineți un element important: textul citat spune că Hristos a dat Bisericii pe acești păstori, nu un om cu mitră colorată! Tocmai am demonstrat că nu-i același lucru! Doar ortodocșii au venit cu stranie idee că preot ori prezbiter e același lucru... Domnule, respectivii nu se nasc pastori, ori prezbiteri, e alegerea lor! Și a Bisericii bineînțeles. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă chiar avem "tradiții", acestea măcar sunt biblice.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tema aceasta cu preotul o sa o lamurim in alt context. eu stiam ca Duhul sfant ii pune, dar la adventisti orice e posibil. |
|
||||
|
||||
![]()
ati gasit in Scripturi ca pastorul este superior ierarhic prezbiterului? daca da, unde, ma rog frumos?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- scrie păstor, iar ortodoxul spune că e prezbiter - scrie prezbiter, iar ortodoxul spune că e preot - mă între, oare ce zice acolo unde scrie "preot"? La ce găselniță să ne mai așteptăm? În textul citat e vorba de Domnul Hristos, citiți-l mai atent. |
|
|||
|
|||
![]()
În Biserica lui Hristos nu există ierarhii, ori funcții clericale: toți sunt frați și slujbași ai Bisericii. Nimeni nu sărută mâna ori papucul unuia investit cu o slujbă de răspundere mai mare.
|
|
||||
|
||||
![]()
care text, maestre? Fapt. 20:28 ?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti ca diavolul ne cunoaste gandurile? | zoridezi | Generalitati | 70 | 30.10.2013 04:13:32 |
Cunoaste-te pe tine insuti | florin.oltean75 | Generalitati | 12 | 10.01.2012 16:39:59 |
cunoaste cineva? | Ioana-Andreea | Preotul | 2 | 21.03.2010 21:36:18 |
Dumnezeu ne stie si gandurile... | silverstar | Generalitati | 3 | 29.09.2008 23:23:05 |
Sper sa-mi lumineze Dumnezeu gandurile | veilur | Generalitati | 56 | 22.03.2008 09:46:20 |
|