![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"extraterestrii" sunt doar ingerii.
|
|
|||
|
|||
![]()
In concluzie eu cred ca navele extraterestre sunt inselari demonice iar creationismul este cea mai buna metoda de a explica aparitia lumii pentru ca se bazeaza pe Scriptura si textele sfinte.
Daca credem in evolutionism nu putem sa mai credem in Biblie pentru ca acesta este incompatibil cu Scriptura. M-as fi bucurat daca ati fi raspuns la intrebarea mea de la inceput dar va multumesc oricum pentru raspunsurile d-voastre, din punctul meu de vedere se poate inchide acest thread. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vi se pare ilar dar sincer trebuie sa plangem... caci sunt din pacate "crestini" care sustin asemenea ineptii... ca sa nu mai vorbesc de faptul ca sunt unii care zic: "pamantul e in centrul spatio-temporal al universului... si toate celelalte se rotesc in jurul Terrei" caci asa scrie in Biblie... pai daca ei vad litera si nu duhul... e treaba lor... dar nu e prea "crestineasca". Pentru detalii in ceea ce priveste duhul filocalic al Sfintei Scripturi recomand: Sfantul Simeon Noul Teolog. http://edituradeisis.ro/opencart/ind...product_id=114 Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta este interpretarea d+voastra personala, nu scrie nici unde ca ar fi asa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu scrie in Biblie despre ingeri?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cu toata onestatea de indemn sa studiezi adecvat atat filozofia (pentru a intelege notiunile de evolutionism precum si de filozofie materialista evolutionista atee) cat si stiinta (pentru a intelege teoria evolutionista) si de asemenea teologia pentru a intelege creationismul in duhul Sfintei Scripturi in care toata creatia apare de la simplu la complex (atat regnul mineral cat si cel vegeteal si animal). Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Scrie despre ingeri dar nu scrie ca ei vin cu nave pe pamant si alte nerozenii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
totusi acele farfurii zburatoare pot fi trucuri ale duhurilor de amagire, demonice, la fel si in cazul tuturor celorlalte fenomene de acest gen, in care intalnirile de gradul 3 ocupa un loc de frunte. |
|
|||
|
|||
![]()
Paradox: trecutul se ține de noi ca prezent și ne așteapă ca viitor; prezentul poate frâna trecutul și modifica viitorul; viitorul poate fi anticipat în prezent și poate frâna, chiar stinge trecutul.
|
|
||||
|
||||
![]()
probabil te referi la sensul filozofic, nu la cel fizic.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! | windorin | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 22 | 08.04.2013 16:53:47 |
Chip-urile in scoli | UNNOOM | Stiri, actualitati, anunturi | 47 | 29.11.2012 11:01:53 |
Psb-urile si filocaliile in word | antiecumenism | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 09.10.2010 13:40:16 |
Pareri si sugestii | elenavioletacocos | Generalitati | 8 | 22.12.2009 14:55:04 |
|