![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi cer iertare, nu vreau sa supar pe nimeni si am o mare mahnire fiindca fara sa vreau, am reinvolburat "apele... sfintite" in randul crestinilor (mai mult sau mai putin ortodocsi)... Citat:
Astazi, in timpul Sfintei Liturghii, mi-am reamintit de mesajul citat mai sus, si parca imi venea sa-mi trag palme. Lumea percepe diferit un gand spus cu voce tare, si de aici poate iesi un intreg tavalug. De ce ingaduie Dumnezeu astfel de fapte? Nu stiu. Singurul raspuns care mi l-am dat a fost faptul ca Dumnezeu nu ingaduie pentru oricine, ci pentru cei care au inca destule probleme in materie de har, dar au o diploma de absolvire. Pentru acestia e nevoie de sudoare si sacrificiu. Daca Dumnezeu NU VREA, nici familia si nici tanarul absolvent nu vor reusi vreodata sa adune atatia bani. Iar banii... pana la urma vin tot de la Dumnezeu, intrucat nimic din ce ni se pare ca-i al nostru, nu ne apartine. Problema apare in momentul in care proaspatul preot paroh, numit dupa "grosimea plicului", va dori sa... "recupereze" si apasa adanc pe acceleratie... Citat:
1. Fericiți cei săraci cu duhul, ca a lor este împărăția cerurilor. 2. Fericiți cei ce plîng, că aceia se vor mîngîia. 3. Fericiți cei blînzi, că aceia vor moșteni pămîntul. 4. Fericiti cei ce flămînzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura. 5. Fericiti cei milostivi, că aceia se vor milui. 6. Fericiti cei curați cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu. 7. Fericiti făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema. 8. Fericiti cei prigoniți pentru dreptate, că a lor este împărăția cerurilor. 9. Fericiți veți fi voi cînd vă vor ocări și vă vor prigoni și vor zice tot cuvîntul rău împotriva voastră, mințind pentru mine. 10. Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri! Ce poate fi mai sfant decat "Fericirile" lasate noua de Insusi Mantuitorul Hristos? Sa-L lasam, deci, pe El sa oranduiasca si sa judece. Citat:
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
hirotonia intru diacon | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 29 | 25.02.2017 21:10:09 |
Hirotonia femeii | patinina34 | Preotul | 155 | 31.05.2013 21:11:23 |
Parohia Pojejena | nedu21 | Intrebari utilizatori | 0 | 06.02.2010 23:52:04 |
hirotonia | nicolaee | Preotia (Hirotonia) | 15 | 15.01.2009 16:52:17 |
Hirotonia | alecsandru | Preotia (Hirotonia) | 14 | 17.05.2008 09:50:25 |
|