|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Și mă rog frumos, ce consideri tu a fi mărturie creștină? Să vedem ce spune și bogata ta cultură...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu prin gura, asemuindu-te unui papagal obsedat de vreo anumita filosofie ori scenariu apocaliptic si varand spaima in sufletele oamenilor (asa cum voi o faceti, cu consecinta fireasca si reala ca numai cei fricosi trec la voi; iar voi sunteti tare mandri ca niste fricosi s-au alaturat voua, altor fricosi), ci prin tacerea faptelor. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

La voi religia trece prin stomac. Atentie la ragaieli, s-ar putea ca intensitatea lor sa va dea si gradul de apropiere de Dumnezeu. Citat: 
 Muncesc cu fervoare la desavarsirea acestei ignorante - pe care eu as numi-o curatie si scut de aparare impotriva minciunii si a fricii anxioase. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Ce găunos sună! De parcă noi am băga spaima în sufletele oamenilor cu "chinurile veșnice ale Iadului"!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu te mai chinui, "ignoranța"* este deja desăvârșită, iar "ignorarea" tinde de asemenea asimptotic la această desăvârșire după cele 60 de pagini... _________________ * Nu e vorba de "(in)cultura" ta -ca să te citez-, ci de ignoranța în ce privește principiile și istoria adventismului. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu e un chin, e o placere... Dar gura n-am sa mi-o pot tine, si te voi amenda de fiecare data cand minti... adica tot timpul!!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Intr-adevar, asta e si concluzia mea, "osutafaraunu" nu are caracter, atunci cand ceva nu-i convine, minte si incearca sa induca in eroare. In rest, pare un individ corect, insa este doar o imagine falsa pe care incearca sa o promoveze.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 "Acestea sunt care spurcă pe om, dar a mânca cu mâini nespălate nu spurcă pe om." (Mat.15,20 - versiunea ortodoxă) demonstrează că textul s-a potrivit la fix precum nuca-n perete la discuția anterioară. | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 | 
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 | 
|  |