![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Formularea corecta este pentru, nu "pt". Bine, inteleg ca simti o repulsie pentru sportul de performanta. Numai bine.
Last edited by ioanna; 12.08.2012 at 10:45:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe cand 'servici' este o forma GRESITA (inculta) a lui "serviciu".. Dar stirea in sine e buna! Eu apreciez ca ai pus-o pe forum :) ptr ca nu urmaresc JO de data asta. *** apropo, nu era mai bine sa zici Credinta Olimpicilor?! Parca zgarie pe urechi olimpienii astia... (half joke/ half true:)). O duminica frumoasa tuturor! |
|
||||
|
||||
![]()
@mirela: Am vrut sa fac un joc de cuvinte prin "credinta olimpienilor", gandindu-ma la zeii olimpieni, caci unii atleti asa si sunt priviti, ca niste zei.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(spre deosebire de 'olimpic' care e ambivalent) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stai linistita, inca nu s-a nascut concurenta ta! Nu te-am atacat personal,nu am scris nimic defaimator despre atleti si olimpici,ci mi-am spus parerea! Ce fapta nemiloasa,crezi ca poti suporta asta ????? Faptul ca simti repulsie pt mine,nu intra in preocuparile mele,pe tine ar trebui sa te ingrijoreze!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credinta | ioana_ema | Generalitati | 32 | 27.06.2013 15:14:27 |
Credinta | Guru inc. | Generalitati | 32 | 30.06.2011 01:13:22 |
credinta | daniel7 | Resurse ortodoxe on-line | 6 | 26.06.2008 23:52:09 |
credinta | erzbet | Generalitati | 35 | 13.03.2007 18:33:23 |
|