Citat:
În prealabil postat de fallen
Ceea ce nu am reusit sa identific pe acest thread este chiar marturia colegului care l-a initiat. Daca ea totusi exista pe undeva si nu am vazut-o eu, va rog sa mi-o arate si mie cineva. Eu am acces la net destul de limitat. M-ar interesa daca exista pentru ca sa vad un exemplu destul de concret care sa te poata determina sa aduci acest subiect in discutie, sau daca nu cumva lipsa acestui exemplu in viata personala ne face sa cautam raspunsul la altii.
Cat despre concluzia la care am ajuns pana acum despre acest subiect, se poate limita la sintagma "cine are sa-i traiasca, cine n-are sa nu-si doreasca".
|
Cum viața " colegului care a inițiat topicul de față" se împarte ca istoria, într-o perioadă "înainte Hristos" și o alta "după Hristos", probabil că despre prima parte ar putea spune că luminozitatea experiențelor era un pic cam prea artificială pentru a extrage ceva bun și pentru alții, iar pentru a doua parte încă n-a prins niciodată răsăritul să vă spună cum e cealaltă lumină, aia adevărată, așa că se limitează să se bucure pentru alții.