![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
diador cred ca as putea sa te ajut
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca se poate adopta pe aceasta cale. Nu este legal.
Si nu am auzit sa dureze in tara asa mult o adoptie. Maximum 1 an. Pentru cei din afara este f.greu. Acum nu mai stiu, poate nu mai sunt asa copii adoptabili.
|
|||
|
|||
![]()
Cea mai (relativa) usoara cale de a face rost de un copil adoptabil: de la o clinica de avorturi, cu post si rugaciune si rugaminte catre cele care aproape ar fi putut fi mame: sa amane o crima cateva luni si sa dea copilul spre adoptie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei, legea adoptiei s-a schimbat...acum este mult mai usor sa infiezi trebuie doar sa vrei, sunt f multi copii adoptabili.
Eu una as dori sa gasesc o fata/femeie care este insarcinata si care nu vrea copilul, si dupa nastere sa infiez copilul, si in acest fel impusc 2 iepuri dintr-un foc si un copil infiat si un copil scapat de avort. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da...s-a intamplat si asta, nasa mea a gasit o fata care vroia sa faca avort, a convins-o sa nu faca in ideea ca copilasul va ajunge la Pr Nicolae Tanase, fata a fost de acord dar dupa ce a nascut nu a mai vrut sa renunte la copil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca mai mult de jumatate ar proceda astfel dar din pacate nu gasesc nici o mana intinsa la timpul potrivit.
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cunosc pe cineva care este gravida si doreste sa isi dea copilul spre adoptie imediat ce se naste daca cunoasteti pe cineva care doresc sa adopte
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana se naste, nu poti sti cu certitudine daca isi doreste cu adevarat asta.
Atunci s-ar putea sa se razgandeasca.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păcat că pentru străinătate nu se se pot da în adoptie copii mai mici de 3 ani (după legislatia actuală). |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |
Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 12:05:14 |
Poate stie cineva... | mister_nashoo | Botezul | 0 | 25.10.2006 21:31:53 |
Stie cineva? | Laurentiu | Generalitati | 0 | 29.09.2006 14:07:52 |
|