Citat:
În prealabil postat de AGabriela
Nu m-am desvinovatit spunand ca nu am facut asta. De obicei (nu garantez ca de fiecare data) o prima intalnire am cu cineva care ma invita la un suc sa spunem, restul depinzand de acea prima intalnire. Poate ca tin si eu intr-o oarecare masura de anumite aspecte fizice, trebuie reciprocitate intr-o oarecare masura, nu? Cu siguranta si eu is fatarnica.
|
Am o prietena divortata anul trecut. Ea este mexicana, imigranta, modesta, harnica. Foarte harnica si inteligenta. Este avocata.
El (caucazian - mentionez pt ca multi judeca omul dupa culoare) nu a reusit sa intre la aceeasi facultate, a schimbat zeci de locuri de munca (el isi dadea cu usurinta demisia), pana la urma nu a mai lucrat deloc si ea il intretinea.
El se imbraca foarte atent si elegant. La scoala in care mergeau copiii nostri, mamicile (majoritatea divortate) erau foarte interesate de misteriosul barbat intotdeauna atat de aranjat, sociabil, manierat.. Au aflat ca este fostul sot al prietenei mele si s-au strans grup in jurul ei.
Ele: "Avem o curiozitate: ce profesie are fostul tau sot? L-am vazut de atatea ori si ne tot intrebam. Ea crede ca este arhitect, pt ca are un look de artist. Eu cred ca este doctor sau avocat pentru ca pare autoritar.. Chiar ne gandeam sa pariem"
Prietena: " Este chelner part-time"
(nu mai scriu concluzii)