![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate....
Sincer nu ii am deloc la suflet pe jidani,si nu m-as supara deloc ca Iranul sa stearga Israelul de pe harta,de pe pamant! De unde? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Fii serios... Dumnezeu nu-si va distruge creatia,lumea pe care chiar El a creat-o. In Scripturi zice ca va fi "cer nou si pamant nou",deci lumea se va transfigura,nu va arde. Doh
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vor fi "ceruri noi si pamant nou", dar dupa foc. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiu ca ascultam o predica de-a IPS Bartolomeu Anania si nu era de acord cu aceasta teorie. A spus ca Dumnezeu nu va distruge lumea,ci va fi una noua,adica se va transforma.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multi au prevazut sfarsitul lumii la o anumita data si toti sau inselat:
-adventistii in 1844 -matorii lui Yehova de vreo doua ori in seculul 20 apoi au renuntat sa mai faca previziuni -un calugar (nu mai stiu care si din ce religie) a prevazut ceva de felul asta pentru anul 1000 -cu ocazia invaziei Otomane unii au crezut ca va veni sfarsitul lumii -Atila a fost considerat biciul lui Dumnezeu -anul 2000 a venit impreuna cu o previziune apocaliptica -o eclipsa (ultima din mileniul 2) a fost asociata cu venirea sfarsitului lumii de catre unii -pentru 2012 avem o previziune de felul asta dar nu vedem inca vreun indiciu ca s-ar implini -etc Daca cineva poate spune ca vine sfarsitul lumii la o anumitata data sau intr-o anumita perioada sau cauzat de vreo decizie umana (razboaie, atacuri teroriste, prabusiri economice etc.) sunt dispus sa pun pariu cu acea persoana si sa-i iau banii daca previziunea ei nu se implineste! Nu vad intr-un razboi cu iranul un risc major in aceasta directie. Nu avem a face cu blocuri/aliante militare echilibrate ca putere ci pare mai degraba o lupta intre un pitbul si un chiuaua. Printr-un raid aerian americanii pot distruge principalele lansatoare de rachete, avianoale aflate la sol si anumite elemente de infrastructura. Nu mai ramane apoi de facut decat curatarea a ceea ce a mai ramas cu raiduri aeriene masive finalizate cu o interventie terestra... Probleme vor fi la lunga perioada de mentinere a pacii! Iranul trebuie atacat. Are un evident program nuclear si se afla intr-o zona prea sensibila a lumii pentru a i se permite sa detina arma nucleara. |
|
||||
|
||||
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|