Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.09.2012, 10:44:47
viorels's Avatar
viorels viorels is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.06.2011
Implicit Rugaciune facatoare de minuni catre prea sfanta nascatoare de dumnezeu si pururea fec

PreaSfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare spre tine îmi în drept gândul, inima și toate simțurile mele și te rog cu lacrimi: Până când Măcuță a milostivirii va mai fi această durere pe pământ? Până când vrăjmașii nevăzuți ai neamului omenesc vor mai da lovituri atât de puternice asupra bieților oameni? Înșelând-i ca să nu cunoască Adevărul, să ne îndeplinească poruncile divine și să nu dea slavă și cinste pururi Măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat; Tatălui, și Fiului și Sfântului Duh. Ridică-te Stăpână Atotbună și zdrobește pe vrăjmașii noștri și ai Fiului Tău iubit Iisus Hristos, îngrozindu-i cu nebiruita-ți Sfințene, îndreptându-ne pe cărările mântuirii, ca să dăm mereu mărire lui Dumnezeu. Rogă-te Fecioară pentru Sfânta Bisercă, pentru propovăduirea Sfintei Evanghelii pentru întreg pământul, pentru poporul acesta, pentru conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, orfani, săraci, bogați, necăjiți, bolnavi, bătrâni, pentru cei prigoniți și umiliți pentru credință, pentru salvarea celor rătăciți la secte, și pentru cei răposați.

Ajută-ne Maică Preacurată să ne mântuim toți de păcatele noastre, să iubim Sfânta Biserică, să ne spovedim des, să renunțăm la păcate, vicii și necredință. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea, divină a blândului Tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare, pentru noi păcătoșii, bietele Sale oițe rănite așa de mult de vrăjmași. Roagă-te Măicuță Sfântă și pentru aceste nevoi ale mele (rostește apoi necazurile tele către Maica Domnului toate durerile tale și dorințele pe care le vrei de la bunul Dumnezeu să-ți le îndeplinească Maica Domnului). Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh acum și pururea și în vecii vecilor AMIN.
.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului elenavioletacocos Generalitati 148 30.10.2009 12:47:56
Maica Domnului catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 1 03.08.2009 13:11:05