![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dar un mic ban pe IP nu se poate?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce părere ai despre hirotonisirea femeilor?
|
||||
|
||||
![]()
Hehe ! Asta îmi amintește de copiii dintr-un sat din Portugalia, care au văzut o apariție ce, după toate semnele, era Sfânta Fecioară Maria. Au pus-o să spună....Tatăl Nostru.
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca asta a fost mai eficienta ca o exorcizare, desigur eufemistic vorbind :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Si ??? Aratarea a picat testul?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
. Nu, era chiar ea. Nu s-a supărat că au fost un pic neîncrezători, le-a zâmbit și s-a rugat împreună cu ei.
|
||||
|
||||
![]()
Radeti voi de Tartaruga...dar putini dintre voi pot sustine o discutie virtuala cu calmul,respectul si bunele maniere ale adresarii ca si Tartaruga!!!
Este foarte interesant faptul ca nu a jignit si pamfletat pe nimeni de aici,chiar daca unii se dau in stamba si-i rad in nas... Doar o parere...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca stai sa asezi frumos toate diferentele si asemanarile dintre religii, poti sa iti dai seama care este cea mai buna. Daca esti atent iti dai seama ca fiecare sustine ca religia lui este cea mai buna. Fiecare religie are anumite invataturi care sunt opuse altei invataturi de la alta religie. Dar daca gandesti logic poti sa iti dai seama ce este corect. De exemplu sunt unii care o necinstesc pe Maica Domnului. Cica a fost o femeie ca toate femeile. Pai si atunci IIsus de ce nu a fost un barbat ca toti barbatii? Daca toate astea ar fi adevarate atunci toate femeile ne-am putea considera mama lui IIsus si toti barbatii imparatii lumii.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|