![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care nu mai exista, da? Atunci cine sa-si ceara scuze? Citat:
Ala era un argument "anex", pentru coarda sentimentala. Ca daca mori, nu mai conteaza daca esti ars pur si simplu sau ajungi sapun. Citat:
Nu cred ca scrii din puscarie. Care is destepti si uniti, fac legi care sa-i avantajeze. Invidia nu e atitudinea corecta. Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
si despre Iran, mai vorbim?
conflictul dintre Siria si Turcia este un preludiu la viitorul razboi cu Iranul? |
|
|
||||
|
||||
|
Pai orice om intreg la minte si care gandeste cat de cat normal si sanatos stie ca tot ce se spune despre evrei si holocaust este minciuna.
Citat:
PS acum nu vreau sa o dau in SF-uri pentru ca imi place sa fiu realist,dar stiu ca am citit odata intr-o carte cu profetii ale sfintilor despre razboiul turcilor (agarenilor) cu rusii. Daca e adevarat ce s-a profetit,atunci conflictul Turciei cu Siria ar putea declansa un razboi si intre ei si rusi. Eh,ramane de vazut. In orice caz istoria se anunta foarte interesanta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Genul de oameni care sunt capabili să spună, despre un alt grup etnic, "ar fi bine să-i stârpească cineva", nu-și merită locul într-o societate civilizată. Decât, cel mult, un loc la penitenciar. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Aceeasi intrebare si pentru tine: eu daca NU ii am la suflet,tu de ce ii ai?? |
|
|
|||
|
|||
|
Așa, pentru că ar putea să te scutească de o discuție la Parchet.
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Daca mie imi place sa cred ca a fost un betivan notoriu, ce importanta are ce crezi tu? Citat:
Adica in formula asta? Si a zis ca esti ok? Sau sub patrafir devii sfios si iubitor? Citat:
Citat:
Si nici sa-i urasca macar nu reiese din textul postat de tine. "avea ceva" se poate interpreta in multe feluri. mai putin in felul tau cu "starpitul". Citat:
Hristos i-a iertat desi i-au facut ce au facut, tie nu ti-au facut nimic si te vezi tare virtuos prin ..ura. Last edited by AlinB; 08.10.2012 at 23:24:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai asa "argument", ce zice despre tine? Nu asa zic si clientii ospiciilor, ca ei sunt cei sanatosi si cei care i-au inchis acolo sunt nebuni? Ca alt argument oricum nu au. Astept si sa ne spui unde a scris parintele Adrian Fageteanu ca doreste ca "jidanii" sa fie starpiti asa cum spui tu si pui in carca lui. Last edited by AlinB; 08.10.2012 at 21:27:11. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Chipurile, este un guvern ales democratic ceea ce nu se poate recunoaste in dreptul comunistilor. Citat:
Ca i-au facut sau nu sapun, ce relevanta mai are? Citat:
Nu vad sa faca vreo unul din voi puscarie. Citat:
Last edited by AlinB; 08.10.2012 at 21:27:23. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 12:39:09 |
| nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 17:56:01 |
| Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 10:20:23 |
| Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 16:50:34 |
|
|