Citat:
În prealabil postat de Tina06
Mi-am dat seama ca am o mandrie iesita din comun, atat de uracioasa incat imi vine sa imi dau palme numai cat imi dau seama ce uracenie tin in mine - si daca ma smeresc, apoi am ganduri de mandrie
|
Tina , esti o fericita ! Da , ai citit bine , caci omul mandru din cale afara nu-si va da palme si nici nu va realiza in prapastia in care se afla !
Dar , vezi tu , nu-i bine nici ce-ti spun eu acum , caci poti sa te smintesti , sa te crezi mult mai putin pacatoasa , ori ce facem noi aici este tangential cu nenorocita de Slava Desarta . Cati scapa de mandria asta apasatoare si nenorocita ? Dar asta poate fi o consolare ? Nici decum , ci un indemn spre pocainta , spre rugaciune si meditatie , dar fara ajutorul lui Dumnezeu nimic nu aducem bun in viata noastra . Sa-I multumesti ca te mustra si nu-ti da pace pana la vindecare ta ! Cati oare constientizeaza cat este de grea patima care-i apasa ?
Esti pe drumul cel bun ! Sporeste in rugaciune , spovedeste-te cat poti de des si El nu te va parasi nici cand /
Doamne ajuta !