Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.10.2012, 19:18:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Tina06 Vezi mesajul
Mi-am dat seama ca am o mandrie iesita din comun, atat de uracioasa incat imi vine sa imi dau palme numai cat imi dau seama ce uracenie tin in mine - si daca ma smeresc, apoi am ganduri de mandrie
Tina , esti o fericita ! Da , ai citit bine , caci omul mandru din cale afara nu-si va da palme si nici nu va realiza in prapastia in care se afla !
Dar , vezi tu , nu-i bine nici ce-ti spun eu acum , caci poti sa te smintesti , sa te crezi mult mai putin pacatoasa , ori ce facem noi aici este tangential cu nenorocita de Slava Desarta . Cati scapa de mandria asta apasatoare si nenorocita ? Dar asta poate fi o consolare ? Nici decum , ci un indemn spre pocainta , spre rugaciune si meditatie , dar fara ajutorul lui Dumnezeu nimic nu aducem bun in viata noastra . Sa-I multumesti ca te mustra si nu-ti da pace pana la vindecare ta ! Cati oare constientizeaza cat este de grea patima care-i apasa ?
Esti pe drumul cel bun ! Sporeste in rugaciune , spovedeste-te cat poti de des si El nu te va parasi nici cand /
Doamne ajuta !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Haine de vara + altele Laura19 Generalitati 359 03.07.2015 10:11:31
Despre Arthos, tarnoseala si altele mirela.t Despre Biserica Ortodoxa in general 9 25.07.2012 23:16:23
Boscoane, farmece si altele cer_indurare Slujba inmormantarii 3 07.07.2010 02:49:36
Patriarh ecumenic si altele legate de ierarhie sophia Biserica Ortodoxa Romana 4 31.07.2009 21:24:14
adulare, pareri de sine si altele.. grecu Preotul 5 11.10.2006 11:58:09