![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, caz real. Nu a platit cateva luni, i s-a pus in vedere acest lucru si el, mandru, a suferit mult in sinea sa pana a decis sa plece de la adventisti. Acum nu stiu unde este.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
a,aparut Mosi Tagirta cu rablagit-ai mandolina sa ne cinte sectareste si sa tina predicile-i obosite!!!!!!!.a....era sa uit:uau ce penibil.
Last edited by mihaila_alin; 10.10.2012 at 22:47:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu tot astept administratorul sa faca curatenie de toamna aici pe forum sint multe persoane care smintesc,rai,si incornorati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
nu e gibilan taicut,doar dai cu presupusul,gibilan nu a mai maturat puntea navei pe care ne aflam din diverse motive printre care si o uriase banare cit o roata de moara.intr-o alta ordine de idei ce ma faci? tot cu prozelitismul pe la noi?.dupa cite petarde ai primit de la admin pentru tulburarea linistii publice nu ai inteles ca ar fi cazul sa ne dai vacanta,si sa pleci in Antile la pescuit.zau ar fi o ideie, sa ne lasi pe noi sa, savuram duceata sfintilor parinti,mostenita de la sfintia lor, si sa o facem in tihna si liniste.
Last edited by mihaila_alin; 11.10.2012 at 23:20:49. |
|
|||
|
|||
![]()
ar fi bine sa nu folosesti epitete si comparatii,asa din smerenia de care dai dovada ca,sa nu faci sminteala.indiferent din ce tabara ar fi sunt oameni fiinte iubite si iubitoare de Dumnezeu,mai mult sau mai putin, dupa puterile ce leau,fost date de Cel ce i-a faurit:intregi, ghibi, strimbi, chiori, muti, schiopi,dar fara coarne,fiind la fel iubiti de Dumnezeu. cu coarne sunt doar animalele printre care si dracii cei rai,ce fac sminteala intre oameni.
Domnul sa te iubeasca,Domnul sa te ocroteasca,Domnul sa se uite la tine si sa iti zimbeasca, precum soarele, intr-o frumoasa dimineata de vara.Amin. Last edited by mihaila_alin; 11.10.2012 at 23:46:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa fii iubit si tu de Dumnezeu sa fii ocrotit sa nu se atinga raul de tine oriunde ai fi vp
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea inteleg ce are pisica cu soarecii pe aici?poate imi explici pe private mai pe intelesul meu.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|