![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Eu am fost un betiv fruntas. Uneori, veneam la biserica adventista, mahmur. Domnul m-a scapat definitiv de aceasta patima (nu-mi mai place alcoolul - nu am mai pus picatura de cca 6 ani). Rugaciunile (ale mele si ale celorlalti), apropierea de Dumnezeu (pe care-L cunosteam tot mai mult din Cuvantul Sau - Sfanta Scriptura) m-au scapat de aceasta patima care imi intuneca viata. Stiu ca aceasta lucrare a fost facuta de Dumnezeu, nu de oameni. Citat:
"Supuneti-va lui Dumnezeu, impotriviti-va diavolului, si el va fugi de la voi."(Iacov 4:7) Citat:
Citat:
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Eu am intrebat 2 lucruri: 1.daca si betivii, mincinosii si hotii sunt de fapt cazuri de posedare de demoni, cum ii exorcizati? Fac spume la gura sau nu? Daca da, cum ii exorcizati? 2.ati intalnit cazuri de demonizati - asemnea celor intalniti in Evanghelia din care v-am reprodus mai-sus - care au venit la voi, sectarii sambetisti sa fie exorcizati - sau vindecati, daca nu va place cuvantul "exorcizare"? Citat:
Citat:
Citat:
Ce ati afirmat, insa mai-sus reprezinta dovada ca intelegeti Scripturile ca si cand nu ati fi treaz la gandire.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Dragul meu, ai spus ca ti-e dor de discutii duhovnicesti si te-am lasat. Daca asta este ideea ta despre discutii duhovnicesti si daca tot te tii de mine, arata macar locul unde am spus ce afirmi mai sus, ca sa nu pari mincinos. Dar fii sincer si obiectiv; utilizatorii acestui forum au destula maturitate sa isi dea seama cand cineva acuza pe drept sau isi imagineaza scenarii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aici e un camp de batalie "intru cuvant". Eu asa il consider. Daca tu te consideri "destul de matura" am speranta ca iti vei da seama de ce te-am ales de exemplu negativ, doar ai pe Duhul "Sfant", nu-i asa? Si eu am convingerea ca utilizatorii acestui forum sunt maturi pentru a cantari si lucrurile pe care le postez eu. Ca si ceeace postezi tu, dealtfel. Dar de ce sari ca arsa cand esti acuzata? Iti place imaginea ta pe acest forum, nu-i asa, si tii la ea? Crede-ma, eu nu tin deloc la imaginea mea aici, pe acest forum tocmai pentru ca ii consider pe utilizatorii sai ca sunt destul de maturi pentru a cantari ceea ce spun indiferent sub ce forma.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate este foarte adevarat titlul topicului.Nu pot fi ajutati. Doar Bunul Dumnezeu ii poate salva, ca si pe noi toti, dealtfel.
|
|
|
|||
|
|||
|
Care este acea patima de care ati scapat? Eu v-am spus despre o patima de a mea. Spuneti-mi si dvs.
Citat:
Haideti sa facem o intelegere: la dvs. sa mearga cei cu spume la gura iar la noi sa vina betivii, curvariii, mincinosii, hotii, etc. Noi nu avem cele necesare pentru primii (tămâie, lanturi, cruci si alte cele) iar dvs. nu aveti leac pentru cei din a doua categorie. Oricum ati incerca sa o intoarceti, Sfantul Apostol Iacov a fost limpede. Daca aveti probleme cu cel rau, este pentru ca nu v-ati apropiat de Dumnezeu si nu v-ati impotrivit diavolului (recititi Iacov 4:7). Nu mai puteti sa facti o virtute din faptul ca, la dvs., cel rau ispiteste mai mult. In plus, nu va mai puteti lega nici de cei care au scapt de ispite (spunand, in mod rautacios, ca pe acesrtia diavolul ii lasa in pace, pentru ca sunt de-ai lui). Corect? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
sa ne amintim ca la vederea Domnului Iisus sau a apostolilor Sai, dracii din cei demonizati se manifestau, la fel si astazi, in cadrul Bisericii ortodoxe, preotii plini de har, cand se roaga, determina o actiune a demonului care urla, tranteste pana cand iese afara. Citat:
totusi, asta nu e tot, pentru ca alcoolicul sau fumatorul se poate lasa de viciu nu doar prin apropierea de cele sfinte dar si prin intermediul medicilor a stiintei, care-l conving de efectele negative. dar exorcizari, scoateri de draci din om nu gasiti niciunde decat in mediul crestin adevarat si acela este cel ortodox nicidecum cel adventist, unde astfel de lucrari nu numai ca nu exista dar sunt si prohibite. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si care nu merg la voi sa se vindece, ci vin la Ortodoxie. Nu va intrebati de ce nu merg la voi? Nu merg la voi pentru ca stiu ca NU puteti sa-i vindecati, ca la voi religia e ca pantrunjelu'-n zama, nici gust nu da, nici culoarea-i schimba.. E un fel de "nati-o ca ti-o iau", iar rugaciunile sunt niste gadilari ale autosuficientei in care va balaciti. Citat:
Daca avem leac pentru cei din prima categorie, atunci puteti fi sigur ca si pentru cei din a 2-a categorie avem. Pentru ca cei din prima categorie sunt intr-o situatie mult mai grava decat cei din a 2-a categorie. Pe cand la voi, daca n-aveti leac pentru cei din prima categorie, este putin dubios leacul celor din a 2-a categorie.
|
|
|||
|
|||
|
Si de ce nu-l folositi (leacul)? Caci sunteti "campioni" la betivi, hoti, mincinosi, curvari, etc.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|