Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2012, 22:26:32
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cumatrul Vezi mesajul
Dati-mi voie sa anticipez: nu veti avea curajul sa aduceti in discutie fagaduintele Dumnezeiesti de teama sa nu se afle ca se bata cap in cap cu fagaduintele bisericesti (aici intrand si fagaduintele bisericii din care faceti parte dvs.)
Ai fi vreun profet nou!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote
Vechi 19.10.2012, 22:44:23
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Ai fi vreun profet nou!
Stire adventa de senzatie: reincarnarea lui millerica tzeparu' e pe forum. Ups, ca adve nu cred in suflet. Daca as avea tehnologia necesara, as proiecta niste holograme de personulitati (nu, nu am gresit cuvantul) profetice, inclusi mllerica tzeparul si elen uait crizata-in-transa, in casa unui adventist. Dupa ce as filma efectul avut asupra lor, cred ca am rade, tot forumul, o mie de eoni incontinuu. Cumetre si nouasnoua, daca o vedeti pe elen uait noaptea la fereastra, zambind seducator in stil zombie, ce faceti? Test grila ca la medicina: 1. Atac de cord 2. Comotie cerebrala 3. Cazut in genunchi, rugaciuni si penitenta, si lepadarea subsecventa de erezie. Ghiciti care varianta e buna, tovarasi din partidul anihilationist. Miza e aia invizibila (dar covarsitor de importanta, desi, helas! pentru voi inexistenta): sufletul si "neinsemnata" aia de mantuire.
Pseudo-sabat placut, alaturi de Las Plagas si T-virus.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 19.10.2012 at 22:50:13.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32