Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.10.2012, 14:50:09
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Unhappy

DUMNEZEU sa o odihneasca in pace pe Rebeca,iar familiei sincere condoleante si multa putere pentru a trece peste aceasta mare suferinta.Doamne Ajuta!!!! DUMNEZEU SA O IERTE!!!.....si pe noi toti deasemenea....
Reply With Quote
Vechi 25.10.2012, 14:46:40
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit Misiune indeplinita

Este f. Trist ca nu am avut conditii financiare sa o ajutam mai mult ,ceeace a contat mult credeti-ma ,......D-zeu ne va invata sa traim fara ea ,ptr ca nu stim ce este viata fara suferinta si greutati.Domnul ne-a ales pe noi ,a fost o cinste si o onoare ptr noi sa facem ceeace am facut ,...nu oricine este ales ptr aceasta misiune divina pe pamint ,de avea grija de un inger,....Doamne ajuta

Last edited by bogman margareta; 25.10.2012 at 20:03:00.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2012, 09:48:40
Member

Implicit Recunostinta

Doamne, Dumnezeul nostru, cel care nu ne lasi singuri si imparatesti pentru noi, vin cu multumirile mele pentru toate binefacerile pe care le am de la tine si pentru toatea convingerea pe care o am ca Existi si Esti viu, ocrotindu-ne chiar si cand gresim. Iti multumesc, Doamne, pentru toate acestea si ma rog Tie, iarta-ma pentru toata gresala de voie si fara de voie si da-mi mie, pacatoasa, puterea de a intelege si de a Te urma in toata viata asta si sa fiu primit, la sfarsit, intr-un colt din imparatia Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 03.11.2012, 09:27:52
Member

Implicit Rugaciune

Doamne,iti multumesc tie pentru toate,pentru bunatatea si mila ta.Iarta-ma Doamne pentru pacatele mele,pentru toate zilele mele pe care le-am trait in intuneric,fara sa vad lumina ta.Ajuta-ma Doamne sa pun inceput bun vietii mele,sa-mi intaresc credinta si sa fac voia ta.Fereste Doamne de primejdii pe mine si familia mea si izbaveste-ne pe noi de tot necazul si nevoia,ca tu Doamne toate le poti cate le voiesti,ca mare este puterea si slava ta.Umple sufletul meu de bucuria iubirii tale Doamne. Doamne,cred,ajuta necredintei mele!...AMIN
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17