![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum ceva vreme am purtat o discutie cu un practicant de Thai Ci .Persoana respectiva era si cantaret intr-o biserica.Mi-a dat o explicatie cat se poate de normala referitor la ceea ce orientalii denumesc "Ci" .Afirma ca avand antrenamentul necesar si concentrarea pentru a putea sa-ti controlezi electricitatea si magnetismul propriu ajuti anumite aspecte ale vietii cotidiene sa fie mai bune.Spre exemplu putea sa-si stimuleze electric si magnetic anumite parti ale corpului pentru a scapa de boala..raceala..durere de cap..dureri articulare..etc.Putea transmite si altor persoane starea respectiva.Mi-a facut si o mica demonstratie.A lipit pe pieptul meu dezgolit o carte de vre-o 400 pagini a pus palma pe carte..s-a concentrat vre-o 5 minute timp in care a inceput sa tremure si sa transpire iar atunci cand am luat cartea de pe piept aveam pe piele urma inrosita a palmei lui de parca a presat indelung si puternic pe piept palma..Insa intre palma si piele au fost 5 cm de hartie..A explicat asta spunand ca nervii umani transmit informatia electric si chimic iar el in 15 ani de practica intensa a invatat sa controleze fluxul respectiv.In acelasi timp mi-a spus ca nu este nimic anormal,nimic ocult,nimic paranormal ci pur si simplu o latura putin descoperita a omului.Nu stiu cat de adevarate sunt cele spuse de el ,mentionez ca nu am talent de povestitor el fiind mult mai explicit decat relatarea mea dar mie mi-au sunat foarte logic vorbele lui.Cu respect Ciprian.
|
|
||||
|
||||
![]()
În ce fel de biserică era cântăreț?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multe afirmații, zero dovezi. Ia să vedem. Ați inclus în enumerarea de mai sus magnetismul. Bun. Există sau nu există câmp biomagnetic ? Organismul animal, și deci și cel uman, creează sau nu un câmp electro-magnetic ? |
|
|||
|
|||
![]()
Remintesc, nu comentez mesajele userului catolic MihaiG, e un user agresiv.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei să-l bat?
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt de acord cu violenta, dar daca se intampla fara sa stiu asta nu mai depinde de mine. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vi se pare agresiv în această întrebare ? Dar, da, în măsura în care refuzați să răspundeți pentru că nu vă convine răspunsul, trebuie să recunoaștem că există un nivel de agresivitate în întrebarea mea. O agresivitate necesară la adresa unui anumit tip de discurs, care tinde să facă de râs creștinismul. Agresivitate la adresa semidoctismului. Agresivitate la adresa obscurantismului și a dogmatismului găunos deghizat în pioșenie veritabilă. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am auzit de asa ceva pana in prezent. Camp biomagnetic. Va rog sa oferiti informatii elocvente in acest sens.
Citat:
De asemenea va rog sa oferiti informatii adecvate despre mecanismele generarii campului electromagentic uman pe care il afrimati. Multumesc.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare despre milostenie | Adrianna | Morala Crestina | 37 | 13.08.2013 08:46:49 |
Intrebare despre Dumnezeu | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 24.06.2012 02:01:13 |
Despre viata...intrebare | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 04.07.2011 12:05:05 |
Despre muzica...o intrebare. | tigerAvalo9 | Generalitati | 17 | 30.04.2010 12:04:16 |
intrebare despre Athos | simo_78 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 20.08.2008 15:53:31 |
|