Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2012, 21:16:59
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Mirela, cancer nu se face asa, peste noapte. In niciun caz tatal tau nu s-a imbolnavit din cauza ca tu nu ai avut cum sa iti indeplinesti promisiunea. Si eu cred, ca Tina, ca in aceasta logica e o mandrie subtila. Poate ca Dumnezeu a binevoit sa te pregateasca cumva pentru aceasta incercare, punandu-ti in cale aceste rugaciuni, stiind ca iti vor folosi si dupa aceea. Cumva ti-a rasplatit mila ta fata de fetita...

Incearca sa il duci si pe tatal tau la spovedanie si la Sfantul Maslu!
Doamne, ajuta!
Vechi 02.11.2012, 23:24:28
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Implicit

Draga Mirela,te-ai gandit ca poate chiar faptul ca ai inceput sa te rogi cu mai mult sarg,sa te spovedesti,sa te rogi chiar si pentru altii,nu i-a placut stii tu cui?Dar bunul Dumnezeu are grija de toate si toate sunt spre indreptare si nu spre deznadejde.Daca pe tine te apasa ca nu te-ai rugat si ai promis,mergi sa te spovedesti,dar nu cred ca are legatura cu boala tatalui tau.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate tatalui tau si intregii familii si sa auzim de bine.Doamne ajuta!
Vechi 03.11.2012, 04:48:00
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Draga Mirela, cancer nu se face asa, peste noapte. In niciun caz tatal tau nu s-a imbolnavit din cauza ca tu nu ai avut cum sa iti indeplinesti promisiunea. Si eu cred, ca Tina, ca in aceasta logica e o mandrie subtila...
Negresit mandria lui Mirela face multe neajunsuri pentru ca se crede obligata sa fie de folos celor din jur, iar daca cei din jur nu beneficiaza de inchipuirile ei de ajutor asa cum a conceput ea binele, atunci ea poarta toata vina.
Mai multa smerenie, Mirela!
Reply With Quote
Vechi 03.11.2012, 16:57:15
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Negresit mandria lui Mirela face multe neajunsuri pentru ca se crede obligata sa fie de folos celor din jur, iar daca cei din jur nu beneficiaza de inchipuirile ei de ajutor asa cum a conceput ea binele, atunci ea poarta toata vina.
Mai multa smerenie, Mirela!
:) Ai dreptate, mandrul ii vede pe toti mandri.

Ideea este ca sunt momente in care, in ciuda bunelor noastre intentii, multe din lucrurile care se intampla in lumea aceasta nu depind de noi. Din pacate sau din fericire, nu putem controla tot ce se intampla in lumea aceasta.
Vechi 03.11.2012, 22:25:56
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
:) Ai dreptate, mandrul ii vede pe toti mandri.

Am citit bucatica asta de text de mai multe ori... Oare e reala? Smeritul nu vede mandria celorlalti?...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 03.11.2012, 22:29:29
N.Priceputu
Guest

Implicit

Păi să ne răspundă un smerit? Cine se simte?
Reply With Quote
Vechi 03.11.2012, 22:34:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Am citit bucatica asta de text de mai multe ori... Oare e reala? Smeritul nu vede mandria celorlalti?...
Smeritul, cu adevărat smeritul, se vede mai prejos decât toți ceilalți, deci și mai mândru. E doar o părere, nu vobesc din propia experieță sau că m-aș simți...
Reply With Quote
Vechi 03.11.2012, 22:37:00
N.Priceputu
Guest

Implicit

Bineînțeles că nu te simți smerit. Căci ți s-ar lua :)
Reply With Quote
Vechi 03.11.2012, 22:40:27
ovidiu b.
Guest

Implicit

Așa este.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Slava Sfantului Nectarie! Julieta Generalitati 21 05.01.2014 18:30:11
Acatistul Sfantului Nectarie brunetzik Intrebari utilizatori 3 01.03.2012 14:02:36