![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga Mirela, cancer nu se face asa, peste noapte. In niciun caz tatal tau nu s-a imbolnavit din cauza ca tu nu ai avut cum sa iti indeplinesti promisiunea. Si eu cred, ca Tina, ca in aceasta logica e o mandrie subtila. Poate ca Dumnezeu a binevoit sa te pregateasca cumva pentru aceasta incercare, punandu-ti in cale aceste rugaciuni, stiind ca iti vor folosi si dupa aceea. Cumva ti-a rasplatit mila ta fata de fetita...
Incearca sa il duci si pe tatal tau la spovedanie si la Sfantul Maslu! Doamne, ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Draga Mirela,te-ai gandit ca poate chiar faptul ca ai inceput sa te rogi cu mai mult sarg,sa te spovedesti,sa te rogi chiar si pentru altii,nu i-a placut stii tu cui?Dar bunul Dumnezeu are grija de toate si toate sunt spre indreptare si nu spre deznadejde.Daca pe tine te apasa ca nu te-ai rugat si ai promis,mergi sa te spovedesti,dar nu cred ca are legatura cu boala tatalui tau.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate tatalui tau si intregii familii si sa auzim de bine.Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai multa smerenie, Mirela! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea este ca sunt momente in care, in ciuda bunelor noastre intentii, multe din lucrurile care se intampla in lumea aceasta nu depind de noi. Din pacate sau din fericire, nu putem controla tot ce se intampla in lumea aceasta.
|
||||
|
||||
![]() Am citit bucatica asta de text de mai multe ori... Oare e reala? Smeritul nu vede mandria celorlalti?...
|
|||
|
|||
![]()
Păi să ne răspundă un smerit? Cine se simte?
|
|
|||
|
|||
![]()
Smeritul, cu adevărat smeritul, se vede mai prejos decât toți ceilalți, deci și mai mândru. E doar o părere, nu vobesc din propia experieță sau că m-aș simți...
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles că nu te simți smerit. Căci ți s-ar lua :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa este.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava Sfantului Nectarie! | Julieta | Generalitati | 21 | 05.01.2014 18:30:11 |
Acatistul Sfantului Nectarie | brunetzik | Intrebari utilizatori | 3 | 01.03.2012 14:02:36 |
|