![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
În România ESTE democrație. Că vor unii sau alții să zică altceva, e problema lor.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu tot ce zboara se mananca. Last edited by Miha-anca; 09.11.2012 at 16:27:04. |
|
|
||||
|
||||
|
Vă dau o veste proastă doamnă: tocmai UE e garantul faptului că România ESTE o democrație. Altfel nu ne primeau, ei, garanții civilizației, procedurilor și ai voinței Populare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica..ii mai putem spune asa? Sau, de fapt cred ca am inteles prost conceptul de democratie. Asa cum si sub comunism am fost invatati sa intelegem comunismul ca sistemul in care poporul conduce. Doar ca nu-i spuneau "democratie". In rest aveam alegeri ca si acum, aveam clasa muncitoare si cleptocratia aristocrata, etc. Doar ca se fura mai pe ascuns si mai moderat. Mancarea atunci iti permiteai dar nu prea se gasea, acum se gaseste dar nu-ti prea permiti. Intr-adevar, o diferenta notabila. Citat:
Forta de munca ieftina si piata de desfacere scumpa. Last edited by AlinB; 09.11.2012 at 21:17:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Alin, nu discutam despre originalitate. E? E! Altfel nu intram în marea uniune care ne dă lecții. Sau ăia sunt niște ipocriți ordinari?
|
|||
|
|||
|
Citat:
E bine sa ne mai informam, DragosP. |
|
|
||||
|
||||
|
Bine. N-ai înțeles nimic, din păcate. Dar iti mulțumesc pentru indicații și sfaturi.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stii de ce iti raspund? Pentru ca sunt multi care gandesc ca tine; nu pentru ca as avea ceva cu tine. Deci nu lua mesajele mele ca pe ceva personal, caci noi nu ne cunoastem. |
|
|
||||
|
||||
|
De unde știți cum gândesc eu?
|
||||
|
||||
|
glumesti nu?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sotul ideal | cdiasimi | Nunta | 231 | 17.07.2012 11:34:54 |
| Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 18:30:51 |
| Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 17:44:33 |
|
|