![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
3 luni? 6? 1an? 3 ani? 5ani? Cine stabileste cat este "lungimea" potrivita? Citat:
Citat:
Ah, desigur, poti sa-ti construiesti prin autosugestie convingerea ca ai facut un bun pas inainte sarind peste marginea prapastiei, dar legea gravitatiei nu tine cont de autosugestie. Citat:
Experienta rasfoitului Scripturii? Apoi nu e grea, un ortodox in mai putin de un an de zile de informare temeinica, poate baga in ceata un neoprotestant. Ca e baptist sau altceva. Poate cu baptistii putin mai greu ca n-au iesiri extremiste si evident ridicole ca martorii, adventisti sau penticostalii dar nici greu nu este. Greu este ca respectivul sa accepte ca e pe un drum gresit, asta da. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum îl cheamă? |
|
|
|||
|
|||
|
Oricare :)
Desigur, vorbim de niveluri de inteligenta sensibil egale ca sa fie totusi o comparatie corecta.. |
|
|
||||
|
||||
|
Vasile, daca nu ma insel.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bunul simt al fiecaruia. Prietenia trebuie sa fie atat de lunga incat sa nu duca la intimitati periculoase, dar nici sa nu se raceasca dragostea dintre cei doi. Iar cei doi sa faca in acest timp impreuna mai multe lucruri practice si folositoare (organizari, proiecte comune, cumparaturi), din care vor ajunge sa se cunoasca mai bine, si mai putin plimbari seara pe sub salcii pletoase..
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
da, salcile au plete.
Last edited by mihaila_alin; 13.11.2012 at 08:10:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
glas8 -din tineretele mele, multe patimi se lupta cu mine..... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| gradinita ortodoxa | lore86 | Stiri, actualitati, anunturi | 83 | 08.01.2014 00:16:47 |
| Cultul crestin baptist | sebislider | Intrebari utilizatori | 243 | 29.01.2013 00:13:47 |
| Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 12:59:23 |
| Biblioteca ortodoxa | cred_cu_adevarat | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 25.01.2010 17:10:17 |
| Fratia Ortodoxa | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 04.08.2008 23:19:41 |
|
|