![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm! Cu "intelepciunea" cui? Crezi ca se substituie altcinva "intelepciunii" careia i te-ai subordonat tu in timpul vietii, savarsind bune si rele? Acestea (faptele noastre) ne vor fi si aparatori si judecatori. Daca noi "am judecat stramb" toata viata, de ce ar trebui sa fim judecati altfel, cand vom primi noi judecarea noastra?
Cat despre copiii avortati, eu cred ca nu ne este inca dat sa intelegem multe lucruri si e bine sa le lasam asa cum sunt. Mai mult chiar... Fiecare poate sa dea alta interpretare unor vorbe, iar de aici o adevarata povara sufleteasca cu care se incarca initiatorul unei intrebari... "nevinovate" ...
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 14:08:14 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|