![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu as vrea sa continui sa discut aceste probleme de pedagogie aici. Vad ca despre problema in sine a existentei unui asemenea comportament dublu la unii crestini nu discuta nimeni. Vi se pare bun si normal?
|
||||
|
||||
![]()
Fariseismul e bun și normal? Nu? Atunci ce să discutăm?
|
||||
|
||||
![]()
Stimata Fani71,
probabil nu realizati ce faceti! veniti cu exemple negative, ne povestiti cum reusesc anumite fete de pe acolo sa ramana virgine pacatuind intr-un mod extrem de grav, dar nu invatati corect si nu dati exemplele pozitive ! chiar nu ne intereseaza ce si cum procedeaza pacatosii. mai bine ati citi aici si ati lua aminte: http://www.resurse-ortodoxe.ro/carti...spre-feciorie/ cei care intra pe acest forum si traiesc in astfel de pacat, al curviei, cum se vor lasa, daca nimeni nu-i invata??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ci v-am scris sa n-aveti niciun fel de legaturi cu vreunul care, macar ca isi zice "frate", totusi este curvar, sau lacom de bani, sau inchinator la idoli, sau defaimator, sau betiv, sau hraparet; cu un astfel de om nu trebuie nici sa mancati. (1Cor.5:11)
Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu. (Efes.5:5) Vegheati sa nu fie intre voi nimeni curvar (Evr.12:16) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te baza pe asta. E vorba de căință. SINCERĂ!!
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
despre Maria Magdalena stiam ca Domnul a scos 7 demoni, nu stiu sa fi fost desfranata era un singur talhar care s-a pocait nu are a face toti acestia s-au pocait, DUPA CARE au primit iertarea pacatelor. "mergi si nu mai pacatui" iti suna cunoscut? a...nu prea ai citit, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exemple pozitive au dat altii. Ne complectam aici pe forum. Nu cred ca este o atitudine crestina aceea de a da numai exemple bune si a baga sub covor exemplele rele. De cand atitudinea strutului este o atitudine crestina? As afaceau apostolii?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
chiar m-a oripilat ce ati scris referitor la sodomia marocancelor. chiar credeti ca era necesar un astfel de exemplu? pentru ce nu va rezumati la invata ce trebuie? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Ce va manifestati frustrarile? | Melissa | Generalitati | 9 | 05.02.2011 23:26:40 |
Udatul fetelor in a doua zi de Pasti | patinina34 | Generalitati | 8 | 25.04.2009 13:57:51 |
Cateva lamuriri | achimovjan | Impartasania (Taina Euharistiei) | 6 | 18.07.2008 13:04:35 |
lamuriri | maslinul | Rugaciuni | 0 | 29.07.2007 23:29:17 |
|