![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Efectele secundare ale vaccinurilor sunt cunoscute, insa ele sunt neglijabile in raport cu beneficiul adus de vaccinuri. Efectele pentru sanatatea generala a populatiei sunt mult mai negative in lipsa aplicarii vaccinurilor fata de situatia in care oamenii sunt in mare vaccinati (chiar luand in calcul cazurile, statistic foarte rare, in care efectele secundare ale vaccinurilor produc complicatii). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-sa ne amintim de 2009 cand era isteria cu gripa porcina si aviara,ce minciuni se tot repetau in massmedia,ce de sute de morti tot apareau pe sit-ul ministerului sanatatii (cand de fapt au fost parca vreo 10 si aia ca sufereau de alte boli si au facut complicatii); ce isterie era,eu lucram atunci la ambulanta si asistentii si medicii se imbracau in niste costume din alea de zici ca erau iradiatii nucleare,bombe atomice,cum se imbraca aia din laboratoarele cu virusi(ca in filme era),si asa se duceau pe teren la niste gaini bolnave care saracele ce stii ce aveau numai aviara nu,era de rasul lumii,...ce stress era doar ca sa intre in panica populatia si sa cumpere milioane de doze de vaccinuri..asa ne mint nenorocitii astia Last edited by antiecumenism; 14.11.2012 at 00:49:42. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
-pai s-au vaccinat destui cu Tamiflu care este utilizat atât pentru tratarea gripei de sezon, cât și împotriva unor virusuri care produc gripa aviară sau gripa porcină.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu știu pe unii care s-au dat pe mașini cu zeamă d'aia leșinată de-a lu' nea Flutur Bucovineanul... Evident, a ajutat ca aspirina în cazul fracturilor unui picior de frasin.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Documenteaza-te: http://en.wikipedia.org/wiki/Oseltamivir |
|
|
||||
|
||||
|
deci exact ca in fiecare an. Deci companiile farmaceutice au facut ditamai conspiratia pt ca oamenii sa se vacineze cu chestii pt care exista stoc deja platit de stat in fiecare an. nu stiu, suna cam p-aiurea, si eu sunt un om care cam crede in conspiratii cu companiile farmaceutice.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si la animale apare fenomentul: cimpanzei care dau atacuri cat de cat organizate pentru a ucide cimpanzei din alte grupuri care umbla singuri departe de grup, sau caini care ataca in haita cate un caine ratacit. Nu exista conspiratii globale organizate perpetuate pe o durata de timp de zeci de ani. Poate fi vorba doar de excrocherii si oameni neinformati sau creduli excrocati... de exemplu o anumita companie farmaceutica foloseste milioane de dolari pentru a vedea daca un produs este sau nu este eficient si daca descopera ca nu este eficient (evident studiile fiind confidentiale) platesc o alta suma de bani (mai mica) pentru a crea iluzia ca un anumit produs ar fi eficient (astfel de produse nu prea ajung sa fie recomandate ca medicament ci doar ca suplimente alimentare). Uneori mai apar cazuri de asftfel de "suplimente" care ajung sa fie vandute ca medicamente: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ighlight=ginko dar de multe ori lumea se prinde (doar naivii cronici niciodata)! |
|
|
||||
|
||||
|
adventistii vin cu aceasta stratagema perfida, cu tot felul de medicamente si ierburi bune pentru tratarea bolilor, cu retete si diete, iti ia glicemia gratuit pe strada, ca sa fure sufletele celor naivi, atragandu-i in religia lor.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
| 666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
| Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
| Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
| problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|
|