Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2012, 13:59:28
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Aiureli.
Se pare ca e vorba de o eroare de fabricatie care a afectat doar anumite loturi.

Sa-l vad pe dl. "antiecumenism" ca face o campanie antisorici ca de trichineloza au fost si mai multe cazuri de-a lungul timpului.
-de unde stii tu ca e doar o eroare de fabricatie,i-ai intrebat pe danezi si ei au fost atat de sinceri incat au recunoscut ? normal ca or fi zis ca e doar o eroare doar nu or sa zica ca vaccinurile lor au efecte negative dezastruoase
-daca copilul tau ar fi patit-o ,si i-ar fi aparut ganglioni dinaia mari care trebuie operati ce mai ziceai ca e doar o eroare de fabricatie ?
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 20:23:14
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-de unde stii tu ca e doar o eroare de fabricatie,i-ai intrebat pe danezi si ei au fost atat de sinceri incat au recunoscut ? normal ca or fi zis ca e doar o eroare doar nu or sa zica ca vaccinurile lor au efecte negative dezastruoase
-daca copilul tau ar fi patit-o ,si i-ar fi aparut ganglioni dinaia mari care trebuie operati ce mai ziceai ca e doar o eroare de fabricatie ?
Normal ca este un experiment de distrugere a poporului roman, buricul pamantului, poporul ales! Am devenit atat de importanti incat vor sa ne extermine!

Suntem singurii capabili sa ne opunem reptilienilor. Parca, daca imi amintesc bine, am descris situatia exacta aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=1401&page=11
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 20:56:29
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Implicit Dr. Christa Todea‑Gross: "Singura soluție pe care o văd în viitor este renunțarea la

http://vladherman.blogspot.ro/2012/1...a-solutie.html
Vechi 24.11.2012, 21:03:11
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vlad90 Vezi mesajul
Citind acest forum si reclama de pe blogul tau imi dau seama cat de prost sunt ca nu scriu o carte dinasta ca sa fac niste bani pe seama ignorantei... ca oricum majoritatea ignorantilor nu pot fi scosi din starea lor!

Vad o cruce jos in dreptul editurii. Antivaccinismul este o pozitie oficiala a bisericii (sau a unei ramuri a ei)?

Last edited by UNNOOM; 24.11.2012 at 21:05:18.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 21:15:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Citind acest forum si reclama de pe blogul tau imi dau seama cat de prost sunt ca nu scriu o carte dinasta ca sa fac niste bani pe seama ignorantei... ca oricum majoritatea ignorantilor nu pot fi scosi din starea lor!
Iarași vobești din neștiință. Amice, mai informează-te, stai chiar foarte prost. D-na dr. Gross nici măcar nu a primit o sumă din câștigurile provenite din vânzarea cărții. Informeză-te înainte să arunci cu noroi...te ții deștept, dar cam dovedești contrariul. Care e problema ta că unii cred și vor să creadă? Avem libertatea de a alege, un dar primit de la Dumnezeu, de ce vrei să îngrădești tu acest mare dar. Doar pentru că te consideri tu mai "luminat"?
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 21:29:58
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
D-na dr. Gross nici măcar nu a primit o sumă din câștigurile provenite din vânzarea cărții. Informeză-te înainte să arunci cu noroi...te ții deștept, dar cam dovedești contrariul.
Daca eram in locul ei... faceam ce au facut o multime de autori si edituri: bani pe seama panicii cu calendarul mayasilor! Chestia asta cu antivaccinismul cam tot pe acolo se pozitioneaza!

Daca as fi mai destept as pricepe un lucru elementar... unora chiar nu ai ce sa le argumentezi! Bine ar fi daca as intra in hora cu ei de dragul amuzamentului!

Citat:
Care e problema ta că unii cred și vor să creadă? Avem libertatea de a alege, un dar primit de la Dumnezeu, de ce vrei să îngrădești tu acest mare dar. Doar pentru că te consideri tu mai "luminat"?
Asta m-am intrebat si eu! Intalnisem o doamna care credea, pe baza unor carti, stintifico-spiritualiste, ca in jurul pamantului se afla o centura de fotoni... Cand i-am explicat ca fotonii au viteza extrem de mare si ca nu pot orbita in jurul pamantului si ca gaurile negre sunt singurele care pot atrage fotoni, ea mi-a zis un lucru: "nu mai zi nimic ca ajung sa nu mai cred in nimic".

Atunci am inteles ca oamenii vor sa creada orice in ciuda evidentelor... dar fiindca nu am inteles de-a binelea treaba asta, mai trag speranta ca unii vor dori sa arunce la gunoi prostiile mistico-... (alegeti ce cuvant doriti in locul punctelor de suspensie pentru combinatia pe care o doriti)!
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 21:48:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Daca eram in locul ei... faceam ce au facut o multime de autori si edituri: bani pe seama panicii cu calendarul mayasilor! Chestia asta cu antivaccinismul cam tot pe acolo se pozitioneaza!
Și mă rog de ce? E cumva în joc jobul tău? Îți scad cumva veniturile?

Citat:
Daca as fi mai destept as pricepe un lucru elementar... unora chiar nu ai ce sa le argumentezi!
Ce să argumentezi amice? În teren lucrurile sunt foarte simple. O viață liturgică, în post și rugăciune, o alimentație echilibrată, te feresc de boli. Pune în aplicare și vei fi surprins de rezultate. Pănă nu cunoști acest aspect, îți repet, vorbești din neștiință, deși impresia ta despre tine cu totul alta.

Citat:
Atunci am inteles ca oamenii vor sa creada orice in ciuda evidentelor...
Amice, ce este evident? Că trăim sub o mare miciună? Și efectul de turmă funcționează. Sunt convins că nici măcar nu știi ceea ce combați, bine ar fi să citești cartea și apoi să arunci cu pietre.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 01:22:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Iarași vobești din neștiință. Amice, mai informează-te, stai chiar foarte prost. D-na dr. Gross nici măcar nu a primit o sumă din câștigurile provenite din vânzarea cărții. Informeză-te înainte să arunci cu noroi...te ții deștept, dar cam dovedești contrariul. Care e problema ta că unii cred și vor să creadă? Avem libertatea de a alege, un dar primit de la Dumnezeu, de ce vrei să îngrădești tu acest mare dar. Doar pentru că te consideri tu mai "luminat"?
Mda, s-ar putea sa ai dreptate, probabil nu o face pentru bani ci dintr-un sentiment de culpa.

Copiii dumneaei au avut reactii adverse serioase la vaccinuri si desi ca medic ar trebui sa stie ca asta se poate intampla din varii motive, inclusiv de ordin genetic, ca parinte nu a gasit decat solutia de a da vina in masa, nediferentiat, pe vaccinare.

Asta explica si incompetenta cu care a fost scrisa cartea (de fapt o colectie de traduceri de pe site -uri antivacciniste, pline de erori medicale) - nu de un doctor, ci de un parinte cu un enorm sentiment de vinovatie care incearca sa-si rascumpere o vina care de altfel ii apartine in f. mica masura.

Dar din pacate o face gresit - cu pretul altor vieti distruse.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 21:05:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Normal ca este un experiment de distrugere a poporului roman, buricul pamantului, poporul ales! Am devenit atat de importanti incat vor sa ne extermine
Amice, vorbești din neștiință. De folos ți-ar fi să fii mai atent ce vorbești.
Reply With Quote
Vechi 24.11.2012, 21:06:48
UNNOOM
Guest

Smile

Citat:
Tocmai ai negat un adevăr.
Care? care?
:D
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38