![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-daca copilul tau ar fi patit-o ,si i-ar fi aparut ganglioni dinaia mari care trebuie operati ce mai ziceai ca e doar o eroare de fabricatie ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suntem singurii capabili sa ne opunem reptilienilor. Parca, daca imi amintesc bine, am descris situatia exacta aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=1401&page=11 |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad o cruce jos in dreptul editurii. Antivaccinismul este o pozitie oficiala a bisericii (sau a unei ramuri a ei)? Last edited by UNNOOM; 24.11.2012 at 21:05:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Iarași vobești din neștiință. Amice, mai informează-te, stai chiar foarte prost. D-na dr. Gross nici măcar nu a primit o sumă din câștigurile provenite din vânzarea cărții. Informeză-te înainte să arunci cu noroi...te ții deștept, dar cam dovedești contrariul. Care e problema ta că unii cred și vor să creadă? Avem libertatea de a alege, un dar primit de la Dumnezeu, de ce vrei să îngrădești tu acest mare dar. Doar pentru că te consideri tu mai "luminat"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca as fi mai destept as pricepe un lucru elementar... unora chiar nu ai ce sa le argumentezi! Bine ar fi daca as intra in hora cu ei de dragul amuzamentului! Citat:
Atunci am inteles ca oamenii vor sa creada orice in ciuda evidentelor... dar fiindca nu am inteles de-a binelea treaba asta, mai trag speranta ca unii vor dori sa arunce la gunoi prostiile mistico-... (alegeti ce cuvant doriti in locul punctelor de suspensie pentru combinatia pe care o doriti)! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Amice, ce este evident? Că trăim sub o mare miciună? Și efectul de turmă funcționează. Sunt convins că nici măcar nu știi ceea ce combați, bine ar fi să citești cartea și apoi să arunci cu pietre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copiii dumneaei au avut reactii adverse serioase la vaccinuri si desi ca medic ar trebui sa stie ca asta se poate intampla din varii motive, inclusiv de ordin genetic, ca parinte nu a gasit decat solutia de a da vina in masa, nediferentiat, pe vaccinare. Asta explica si incompetenta cu care a fost scrisa cartea (de fapt o colectie de traduceri de pe site -uri antivacciniste, pline de erori medicale) - nu de un doctor, ci de un parinte cu un enorm sentiment de vinovatie care incearca sa-si rascumpere o vina care de altfel ii apartine in f. mica masura. Dar din pacate o face gresit - cu pretul altor vieti distruse. |
|
|||
|
|||
![]()
Amice, vorbești din neștiință. De folos ți-ar fi să fii mai atent ce vorbești.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|