Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
D-na dr. Gross nici măcar nu a primit o sumă din câștigurile provenite din vânzarea cărții. Informeză-te înainte să arunci cu noroi...te ții deștept, dar cam dovedești contrariul.
|
Daca eram in locul ei... faceam ce au facut o multime de autori si edituri: bani pe seama panicii cu calendarul mayasilor! Chestia asta cu antivaccinismul cam tot pe acolo se pozitioneaza!
Daca as fi mai destept as pricepe un lucru elementar... unora chiar nu ai ce sa le argumentezi! Bine ar fi daca as intra in hora cu ei de dragul amuzamentului!
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Care e problema ta că unii cred și vor să creadă? Avem libertatea de a alege, un dar primit de la Dumnezeu, de ce vrei să îngrădești tu acest mare dar. Doar pentru că te consideri tu mai "luminat"?
|
Asta m-am intrebat si eu! Intalnisem o doamna care credea, pe baza unor carti, stintifico-spiritualiste, ca in jurul pamantului se afla o centura de fotoni... Cand i-am explicat ca fotonii au viteza extrem de mare si ca nu pot orbita in jurul pamantului si ca gaurile negre sunt singurele care pot atrage fotoni, ea mi-a zis un lucru: "nu mai zi nimic ca ajung sa nu mai cred in nimic".
Atunci am inteles ca oamenii vor sa creada orice in ciuda evidentelor... dar fiindca nu am inteles de-a binelea treaba asta, mai trag speranta ca unii vor dori sa arunce la gunoi prostiile mistico-... (alegeti ce cuvant doriti in locul punctelor de suspensie pentru combinatia pe care o doriti)!