Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2012, 22:07:52
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Sunt convins că nici măcar nu știi ceea ce combați, bine ar fi să citești cartea și apoi să arunci cu pietre.
Pe vremea cand mancam pe nemestecate teorii ale conspiratiei erau la moda tot felul de scriitori care erau, ziceau ei, fosti oameni din serviciile secrete (si cred ca erau din moment ce intelegeau psihologia umana si stiau sa-si bata joc de oameni cu teorii ale conspiratiei)!

Este un roman de-al nostru (parca Pavel Corut) foarte cunoscut in domeniul acesta al literaturii "gustata de toti care vor sa se amuze si de cei avizi de secrete stiute doar de putini"! Am citit si carile unor autori americani (unul dintre ei a facut o poveste frunoasa cu prabusirea ozn-urilor nu stiu pe unde si cu inventarea circuitelor integrate in urma acelor descoperiri)!

In mod ironic, in primii ani de liceu credeam chestiile astea... pana cand s-a cam ingrosat gluma si am aflat ca in spatele vaccinurilor nu se afla masonii, opus dei, masoneria rosie (cea din lagarul comunist), masoneria albastra (cea din blocul democrat care era conectata la varf cu masoneria rosie), clubul de la Roma, grupul Philadelphya... etc.

Ti-am dat acum de inteles ca (,) cunosc terminologia din literatura conspirationista si ca nu are rost sa-mi arati lucruri atat de secrete care sunt stiute de marea masa a credulilor care reprezinta aproape o majoritate zdrobitoare! Nu ma intereseaza recomandarea aceea decat daca este o teorie a conspiratiei cu adevarat noua ca sa fiu si eu la curent cu lumea aceasta a "miturilor urbane"!

Last edited by UNNOOM; 24.11.2012 at 22:11:11.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38