![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori daca ne gandim prea mult la acest aspect mai rau facem, poate. Si mie mi se parea ca austeritatea cat mai mare este buna. De ex. sa mananci doar spre seara, etc. Dar eu de exemplu de cand am o viata mai obositoare, cu copii, si de cand am mai imbatranit (ca totusi, una este la 20, 3à de ani, alta la 40), de exemplu nu mai pot sa renunt la ulei. Pur si simplu ma slabeste prea tare si nu ma mai simt bine, or asta nu cred ca ajuta la rugaciune si la practicarea altor lucruri importante, cum ar fi rabdarea,.. Cred ca masura fiecaruia este diferita. De aceea nu am fost foarte de acord cu ce pare sa reiasa din acel articol.
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai. Hai să ne uităm la noi și să înțelegem postul tocmai ceea ce este: o jertfă adusă Domnului. Și cu ajutorul duhovnicului să găsim calea cea mai potrivită nouă de a o face.
Nu să ne pierdem în filozofări sterile care pot sminti la o adică pe cineva.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 26.11.2012 at 15:34:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anca: sigur ca trebuie sa multumim mereu. Dar ideea e ca postul ne ajuta sa ne amintim de asta. Sau asa ar trebui...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|