![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi cine a zis așa ceva?
Tu ai zis că preotul refuză botezul dacă nu se servește mâncare de post. Apăi dacă-i dezlegare la pește, peștele e de post în acea zi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cele bune! PS: problema este ca acest preot urmeaza la conducerea parohiei unuia din cei mai intelepti preoti romani, o legenda a ortodoxiei, un om minunat, un duhovinc de exceptie. acolo m-am cununat, acolo mi-am botezat fetita. dar, dupa cum am fost tratat acum cateva zile, nu mai calc prin acea biserica decat daca sunt sigur ca respectivul reprezentant al Bisericii nu este acolo. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred că e o neînțelegere. Mai vorbiți și lămuriți-vă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa facem fata ispitelor ca sa vedem cum stam cu sufletul. In viitor acest preot se poate schimba ,nu ar fi rau sa il mai intrebati odata daca puteti face botez cu peste. Poate el nu este de acord cu ideea de petrecere in post Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce nici măcar nu e prilej de supărare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doi la mana: nu am voie sa fiu suparat pe Biserica? inteleg sa nu pot fi suparat pe Dumnezeu, insa pe Biserica? mai mult decat atat, nu sunt suparat pe Biserica, ca entitate abstracta, ci pe un reprezentant la ei. si nici macar nu sunt suparat. sunt uluit cum de exista atat de multe interpretari ales aceluiasi subiect. si inca unul extrem de banal. trei la mana: draga hartford, cred ca nu ar strica sa mai rasfoiesti putin un manual de gramatica din clasa a 4, pentru a revedea situatiile in care trebuie folosite anumite semne de punctuatie. a bon entendeur, salut! |
|
||||
|
||||
![]()
I-ai zis-o creștine! Bravo!
|
||||
|
||||
![]()
Iar dumneata,degeaba cunosti regulile de gramatica si mici fraze in lb.franceza ,daca nu ai educatia minima de a respecta alti useri ci ii bruschezi cu trufia dumitale de cunoscator al gramaticii de a 4-a.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
Tags |
botez, conditionare, post, refz |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare legata de genealogia lui Iisus | sophia | Din Noul Testament | 70 | 04.01.2013 13:15:42 |
Intrebare legata de Sarbatoarea Pomenirii Mortilor | legionar | Diverse Sarbatori | 0 | 18.03.2011 20:29:16 |
Intrebare legata de biserica | Panda701 | Generalitati | 12 | 24.03.2010 17:17:28 |
Intrebare legata de alcatuirea acatistelor | sophia | Rugaciuni | 3 | 05.06.2009 19:27:51 |
intrebare ref la botez | consuela | Botezul | 28 | 26.11.2007 00:52:08 |
|