![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atat ai putut spune, ca "comentez aiurea" ... vai ce subtila crezi ca esti ... saracuta de tine (spiritual vreau sa zic) Esti categorica, te exprimi axiomatic, faci clasificari si judecati de valoare ... am fost "total pe langa subiect"? Sfatul meu ramane valabil: incearca sa te rezumi la Glosa lui Eminescu, macar acolo sper ca te pricepi. Ioanna, cand ai sa pricepi ca esti doar o anonima ascunsa in spatele unui avatar si nu moderator/admin de forum ? |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari, ai reusit sa intoxici si acest topic. Probabil admin-ul il va inchide, asa cum face cu toate pe care tu activezi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu remarcasem in mod gresit la un moment dat ca atunci cand apare Dumitru73 se inchide topicul ... se pare ca m-am inselat. Tu in schimb nu esti doar categorica ci si un pic "intoxicata". Am observat ca esti de-a dreptul intrigata ca ar exista "fan-clubul hexaimeron", asa de rau te doare, nu ne spuneai/sugerai ca tu "ramai la toate rece" ? Remarc ca pentru prima oara ai venit si tu cu o idee buna: infiintam fan-clubul hexaimeron !!! Last edited by neica_nimeni_altul; 29.11.2012 at 14:14:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca postez un material pe “Arta bisericeasca in general”, o sa te bagi si acolo cu off topicuri grosolane, o sa distrugi si topicul acela? Spune-mi ca sa stiu daca are sens sa postez.
|
|
||||
|
||||
![]()
Don't feed the troll!
|
||||
|
||||
![]()
Ce faci Ioanna, imi ceri sfatul ? Sfatul meu e sa te abtii sa postezi atunci cand nu stapanesti subiectul ! Altfel nu are sens.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand adminul acestui forum inchide un topic, probabil ca considera ca subiectul este epuizat ... sau participantii, tot aia e.
Daca tu cauti un vinovat (asa ai pus problema), probabil ca ai patit ceva, iti lipseste ceva, sau ceva de acest gen, pentru acest gen de probleme mergi si tu la militie ... :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
era o glumă ... |
|
||||
|
||||
![]()
prin urmare nu noi inchidem topicul, nu de alta, dar Ioanna s-ar putea sa nu inteleaga ... :))
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Interconfesionalitate" in aceeasi credinta | praxis | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 18.11.2008 12:42:40 |
|