Citat:
În prealabil postat de Crestin_Simona
Dupa parerea mea, este un ,,foarte" convingator mod de a insinua ca omul se poate autocontrola si controla pe ceilalti cu vrajitoria, vezi Bene Gheserit sau cum le-o mai fiind numit; drogurile, vezi melanjul; libertinajul dus la extreme (a se subantelege care), vezi ultima parte a romanului, clarviziunea, vezi navigatorii si legata tot de droguri - devenind astfel stapan suprem prin el insusi si cu ajutorul patimilor, toate fiind viclean controlate prin tot feluri de intrigi ADICA prin minciuna.
|
Dune e un "basm" pentru adulti. Credeti ca din basmele pentru copii ar trebui eradicate vrajitoarele, globul de cristal, zmeii, baba-cloanta si multe alte personaje?
Aladin si lampa fermecata e un pericol ? Aladin "navigheaza", se teleporteaza cu ajutorul duhului lampii.
Citat:
Surpriza mare e a fost cand am dat peste: Dune de Frank Herbert.
Publicitate pe site-ul CRESTINORTODOX!!!!!Serios!!!!!!!!!!! Ati citit cartea/cartile?
Pana cand/unde mai este aceasta CADERE LIBERA a noastra??/????!
|
Am citit seria cand aveam vreo 16 ani, fiind printre putinele romane sf pe care le-am citit. Nu-s adepta genului. D-voastra ce carti cititi de sunteti atat de sus fata de noi, astia cazuti?