![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai importat lucru este prezenta la Sf. Liturghie.
Poti sa te duci dimineata la biserica iar dupaamiaza sa-ti ajuti prietenii. Iar ca sa arati ca nu o faci din interes material si sa faci si o fapta buna, banii castigati in zilele de sarbatoare sa-i dai la saraci si altii in nevoi. Nu cred ca ai genul de activitate pentru care e cazul sa platesti impozite si taxe. Gandeste-te ca pana la 18 ani Statul ofera o suma ridicola pentru intretinerea ta. Invatamantul gratuit a ajuns mai degraba o lozinca decat o realitate -in afara de salariul profesorilor, parintii suporta restul costurilor care sunt mult mai mari, justitia scartie, sistemul medical la fel, etc. Iar o data ce incepi sa muncesti, mai bine de 80% din venitul tau se duce pe impozite si taxe - cca. 45% taxarea muncii (daca esti salarit) + 24% tva + impozite si taxe locale + accizele pe benzina de ex. + taxa de drumuri (rovigneta) + altele... Chiar Legea, recunoste Statului "de drept" ca un infractor - Statul are o pozitie de monopol si ofera servicii care calitativ vorbind sunt mult sub costuri, nu ai alternative si nici nu poti sa le refuzi. Desigur, asta nu e un sfat pentru a face tot ce e posibil sa devii un infractor fiscal si pasibil de puscarie pentru evaziune fiscala. Dar la genul asta de activitate si nivel de venituri, nu cred ca e cazul sa se puna problema astfel.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.12.2012 at 22:20:09. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Intrebari despre post | PaulPop | Postul | 71 | 22.11.2011 00:02:33 |
intrebari despre miezonoptica | cred_cu_adevarat | Generalitati | 0 | 29.07.2011 21:21:48 |
Intrebari despre ortodoxie----> | Sekhmet | Generalitati | 1 | 07.07.2010 08:57:10 |
intrebari despre evrei | dianadi | Generalitati | 9 | 01.02.2009 22:10:20 |
|