Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2012, 10:01:11
Dana Badea Dana Badea is offline
Banned

Data înregistrării: 15.08.2012
Implicit Cat de sarac trebuie sa fi ca sa te ajute sistemul!?

Am fost la primarie sa cerem ajutor...ni s-a spus ca vom primi pachete de alimente si un ajutor social de 140 ron de membru de familie....ne-am apucat de facut hartii peste hartii si nu ne incadram pentru ca eu nu am lucrat decat 10 ani si nu am platit suficient la asigurari sociale....nu avem servici , avem rate la banca , intretirea a depasit orice limita , avem si o boala cu care vom merge toata viata.....nu am inteles de ce nu ne incadram , si am intrebat de ce....mi s-a spus asa "cand veti ramane fara casa atunci va vom ajuta si veti primi o locuinta sociala si ajutor social".....traim in tara nimanui....
Inainte de inceperea scolii am fost ajutati de o doamna din Bucuresti , careia ii multumim din suflet ca ne-a trimis rechizite....Simona a fost asa de incantata ca s-a laudat peste tot ca are o prietena buna la Bucuresti care i-a cumparat rechizite ....acum amandoi copii asteapta craciunul si ii intreb "ca sa va aduca mosul"..."ce crede el ca meritam"...dvs. ce credeti ca merita copii mei?
Nu mai suport , imi vine sa ... nu stiu...ceva....trebuie sa raman puternica pentru ei , dar nu stiu pana cand...Dumnezeu e mare si ne vede pe toti...poate e o incercare , o lectie , sa invatam ceva...este foarte greu
Noi mergem la piata cu lista...Simona a vazut mandarine si m-a intrebat cand o sa luam si noi , ca ea a mancat de la un coleg la scoala si i-au placut...
Am incercat sa mai cos o fusta , un fermoar ,,,doar atat....am facut menaj la cineva pentru 100 ron din care 60 i-am dat pe medicamente ca m-a tras curentul....Simona face sah cu 25 ron pe luna ..luna asta nu am platit si instructorul a spus ca ma asteapta ,dar cat sa mai astepte,pe Ciprian l-am intrerupt de la informatica pentru ca profesoara nu a vrut sa ma stepte cu banii...
Va rog din suflet sa ne ajutati...daca nu puteti material rugati-va pentru noi...
Am sa las contul de alocatie de la ING ,poate stiti si cunoasteti pe cineva dispus sa ne ajute va rog dati-l mai departe.... RO35INGB0000999901758406 MARIN-BADEA CIPRIAN MIHAI(este pe numele baiatului)
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Il uram pe dumnezeu incat vrem sa-l rastignim? cristianvisan Botezul 10 17.08.2010 22:01:46
Mesaje de strada- Viata vs Hi-Tech alexdima Generalitati 0 03.09.2009 09:48:48
SOS-chinezi aruncati in strada! heaven Umanitare 13 19.02.2009 21:11:03
"Vrem ancheta... silverstar Generalitati 4 16.02.2009 09:28:25
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? Ioan_Ciobota Generalitati 8 25.07.2008 08:14:39