![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
si PDL-ul a facut lucruri bune, numai ca fanii Antenei 3 nu au cum sa le vada. Indoctrinarea e prea mare. In schimb raul facut de PSD e cu MULT mai mare decat cel facut de PDL. PSD ne-a lasat fara resursele naturale, care insemnau bani...MULTI BANI. Daca nu ar fi vandut Bombonel petrolul tarii, poate nu ar fi taiat Boc din salarii si pensii.Dar cum am mai zis, indoctrinarea Antenei 3 e PREA MARE
Last edited by stefan florin; 13.12.2012 at 11:26:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apreciez ca punctul asta de vedere vine din partea unui om care crede ca pamantul e plat, in timp ce altii-l vad sferic si evident, cei din urma sunt indoctrinati si manipulati. Oamenii pun intotdeauna in balanta lucrurile bune si cele rele, iar votul lor arata modul in care se inclina balanta. Balanta pdl-ului a tras mai mult spre negativ, de aceea au si fost sanctionati de electorat. Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 11:36:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am spus eu ca pamantul e plat? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu n-am auzit sa se spuna "numai", ci am constatat ca unele posturi TV accentueaza partile negative ale unei guvernari , altele cele pozitive. La fel se intampla si in presa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Antena 3 spune ca PDL este dracul pe pamant, iar senorita TunsDiana le impartaseste opinia. Asta am dedus din postarile ei
|
|
||||
|
||||
![]()
B1tv spune ca Basescu si PDL e un inger pe pamant, iar altii le impartasesc opinia.
|
|
||||
|
||||
![]()
e opinia celor de la B1. Eu NU le impartasesc opinia. Base si PDL au facut suficiente lucruri rele dar au facut si lucruri bune
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este adevarat! B1 TV este un post f echilibrat ca opinie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|