![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Eu da. Citat:
A se revedea si zicala de mai sus. Citat:
Citat:
Dar daca n-au investit mare lucru in educatia lor, nici nu au altceva mai bun decat sa spere.. Citat:
Ajungem inevitabil la anecdoticul moment in care, dupa vorbe si vorbe, se ajunge la gestul de suprema intelepciune (in masura posibilitatilor educative evident limitate) in care mama pune prezervative in buzunar fetei. Oricum altceva mai bun, nu poate face. Citat:
Pai tu crezi ca din prea multa responsabilitate a ramas gravida? Si oare de unde a invatat sa fie atat de "responsabila", de la cine? Si crezi ca tocmai sursa educatiei "responsabile" o sa-si asume responsabilitatea? Adica o sa fie f. impacat(a) cu ideea ca a sacrificat 16 (14, 18, etc) ani din viata, mai degreaba si pe langa copil mai trebuie sa-si creasca si nepotul venit pe neasteptate? Citat:
Citat:
Sa iei o pastila zilnic, timp de 21 zile - mare responsabilitate. E ca la faza aia cu avertismentele de pe pachetele de tigari: "Doamna, dati-mi unul cu cancer, nu vreau asta cu impotenta". Citat:
Am inteles ca experienta ta nu trece dincolo de acest punct deci este de inteles entuziasmul naiv. Citat:
Ca si cand la cabinetele de avorturi sau terapie pentru BTS ajung doar adolescente. Citat:
Decat daca te vezi ok in postura din reclama aia la cafea, in care tatal il vede dimineata iesind din dormitorul fetei adolescente, pe prietenul ei, care se simte ca acasa, cu complicitatea mamei. Crezi ca poti fi acea mama?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 14.12.2012 at 01:59:18. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|