![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Adevarat.
Mai incearca, nu abandona.
|
|||
|
|||
|
Si eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea... atata doar ca atat de bine ma simt cand sunt singura acasa si pot sa imi exprim "multumirea", incat nici eu nu stiu ce sa mai cred.
Dar pana la urma va asigur ca ma voi obisnui la maxim. Acum ma simt putin cam "infidela", dar cine stie, cu timpul, ori o sa renunt la a-mi mai exprima nemultumirile, ori nu o sa ma mai mustre constiinta. |
|
|
||||
|
||||
|
offffffffffff ...
asta e cea mai grea perioada, din an, pentru unul ca mine. nu adandonez niciodată. dar nici nu vreau să încerc ca la loto. îmi aduc aminte de o vorba a lui Octavian Paler: "voi cei care intrați în casa, spunand "buna seara", nu știți ce înseamnă să intri în casa ... tacand" ........................
Last edited by Dumitru73; 15.12.2012 at 20:56:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajută! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici eu nu stiu care e preferabila, dar acum de sarbatori inclin sa cred ca e preferabila singuratatea in 2 sau mai multi (ma rog... n-o luati ad literam, ma gandeam la familie, prieteni...). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
nu cred că asta este o soluție. și nu sunt chiar singur. am părinți și o sora, cu care locuiesc pe aceeași scară. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fiecare are motivele lui ca sa ramana cum era sau sa schimbe ceva. Partea buna in cazul tau e ca nu ai de unde sa stii cum va fi in doi (pe viitor), poate va fi mai bine. Dar pt asta asa cum spuneam si mai devreme tb sa ne vindecam de trecut, altfel aceeasi istorie se va repeta again and again. |
|
|
||||
|
||||
|
curaj amice, viata e frumoasa in 2. Nu o spun eu ci Dumnezeu. Stii..."Și a zis Domnul Dumnezeu: "Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el"...si asa a aparut Eva. Cu totii avem nevoie de o Eva in viata noastra
|
|
|
||||
|
||||
|
mulțumesc pentru incurajare :)
|
|
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 11:50:16 |
| Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 01:28:55 |
| Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 22:44:24 |
|
|