![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ionut, aia e o satira?
Ca daca nu e, sunt sincer ingrijorat pentru tine.
|
||||
|
||||
![]()
Nicidecum. Dar să știi că nu vreau să demonstrez nimănui nimic din moment ce mai e puțin pînă pe 21.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica va fi o zi ca oricare alta? Insa mor de curiozitate ce prostii au bagat bivolarienii in capul adeptilor lor vizavi de ziua asta (probabil ceva cu iz apocaliptic, oricum) si cum o sa scoata camasa dupa, cand au sa vada ca nu s-a intamplat nimic efectiv (alte aberatii amuzante).
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.12.2012 at 01:18:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.yogaesoteric.net/content....g=RO&item=7336 |
|
||||
|
||||
![]()
Fă un rezumat că mă doare ochiu de la colorile de acolo.
În plus, cam am mintea-n unghi > 90grade.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anatema nebuniei sectare!!!! Sa ne fereasca Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Acest mesaj în felul său inedit și totodată esențial prin aspectele universal valabile pe care ni le dezvăluie ne-a fost transmis telepatic (pe neașteptate) în data de 14.12.2012 (în cursul nopții) de către un membru al Înaltului Consiliu Suprem al Fraternității Cosmice (acesta este – precizăm pentru cei necunoscători – CONSILIUL LA VÂRF al civilizațiilor extraterestre benefice)." Restul, completati cu imaginatia, ca e tot aia. Se pare ca nu s-au riscat sa "profeteasca" un eveniment verificabil. Partea amuzanta: ATENTIE!!! ANUNȚUL CARE URMEAZĂ ESTE STRICT INTERZIS SĂRMANELOR FIINȚE UMANE OBTUZE, SCEPTICE, CINICE, PROASTE, RĂU INTENȚIONATE ȘI RĂUVOITOARE CARE HRĂNESC ÎN PERMANENȚĂ CONVINGEREA ÎN MOD EVIDENT CRETINĂ CĂ PLANETA PĂMÂNT (PLANETA ALBASTRĂ) ESTE SINGURA PLANETĂ DIN TOT UNIVERSUL FIZIC PE CARE EXISTĂ VIAȚĂ ȘI ÎN CADRUL CĂREIA EXISTĂ FĂPTURI CE SUNT ÎNZESTRATE CU CONȘTIINȚĂ. Se pare ca bivolarienii pe masura ce devin mai indobitociti devin si mai agresivi. Deocamdata continua seria racolarilor sub tehnica de marketing intitulata "Saptamana Arhangelilor".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.12.2012 at 11:18:51. |
|
||||
|
||||
![]()
peste nici 2 zile, toata nebunia asta va lua sfarsit !
|
|
||||
|
||||
![]()
Cînd treci prin Timișoara sau dacă ajung eu în orașul tău, îți fac cinste cu o masă la restaurant dacă tu dreptate. Comanzi ce dorești.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Știu un restaurant bun în Timișoara. Lloyd se cheamă. E în regulă? Aș putea eu să trec acolo peste vreo 2-3 săptămâni. Dar vezi că eu mănânc mai mult de obicei.:P |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|