Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2012, 15:26:47
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bizantina Vezi mesajul
Romania e vanduta puterilor straine prin "grija" politicienilor de la Bucuresti...
De ce ii votam?! Avem creier sau nu? Se pare ca...nu.Daca, printr-un miracol al istoriei, s-ar intoarce comunismul, mi-ar placea sa ii am in grija pe toti cei care dorm somnul inconstient al profitorului si aplaudacului. Sunt unii care au facut o afacere cu truda, insa cei mai multi au furat. Am rude si prieteni care au fost striviti de concurenta securistilor ajunsi "oameni de afaceri" dupa 1989. Deci capitalismul romanesc actual este chiar mai subiectiv si inuman decat prin alte parti.
Cum am zis, profitorilor acestui sistem, bazat pe distrugerea naturii si explaotarea omului de catre om, mi-ar placea sa le aranjez o primire pe langa care experimentul Pitesti ar fi doar un vis urat, de copil care s-a asezat in patut cu burta plina. Stiu ca m-as pricepe la asta...
Are dreptate d-na Miha-Anca: in Nordul Scandinav, protectia sociala nu e o flatulenta de politician gras, rasuflata o data la patru ani. Dar de..vorba lui Radu Dragnea si Lucian Blaga: mioriticii si cerebralitatea in politica...

Last edited by celestial_pottery; 16.12.2012 at 15:38:53.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Reprezentari iconografice rare glykys Pictura si Sculptura Bisericeasca 67 21.04.2025 14:59:54
Proiectul Rosia Montana => stramutare de biserici si cimitire mmmadaaa Stiri, actualitati, anunturi 114 25.11.2016 13:35:53
A doua Rosia Montana: Gazul de sist, este dat lui Rockefeller Laura19 Generalitati 32 03.01.2014 23:58:46
proiectul Rosia Montana,ne intoarcem iar la daramarea si stramutarea de Biserici? mihailt Generalitati 4 15.01.2011 13:41:10
Valoarea unei femei zoridezi Generalitati 3 31.05.2010 13:28:16