Citat:
În prealabil postat de bizantina
Romania e vanduta puterilor straine prin "grija" politicienilor de la Bucuresti...
|
De ce ii votam?! Avem creier sau nu? Se pare ca...nu.Daca, printr-un miracol al istoriei, s-ar intoarce comunismul, mi-ar placea sa ii am in grija pe toti cei care dorm somnul inconstient al profitorului si aplaudacului. Sunt unii care au facut o afacere cu truda, insa cei mai multi au furat. Am rude si prieteni care au fost striviti de concurenta securistilor ajunsi "oameni de afaceri" dupa 1989. Deci capitalismul romanesc actual este chiar mai subiectiv si inuman decat prin alte parti.
Cum am zis, profitorilor acestui sistem, bazat pe distrugerea naturii si explaotarea omului de catre om, mi-ar placea sa le aranjez o primire pe langa care experimentul Pitesti ar fi doar un vis urat, de copil care s-a asezat in patut cu burta plina. Stiu ca m-as pricepe la asta...
Are dreptate d-na Miha-Anca: in Nordul Scandinav, protectia sociala nu e o flatulenta de politician gras, rasuflata o data la patru ani. Dar de..vorba lui Radu Dragnea si Lucian Blaga: mioriticii si cerebralitatea in politica...