![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi-a fost de ajutor si mi-a placut sa incep intr-ale credintei de copil.Bineinteles ca nu intelegeam nimic,insa legatura creata atunci m-a ajutat mai tarziu.Nu pot sa dau detalii in ce fel.Am fost ocrotita si desi mi-am mai pierdut din credinta prin adolescenta,am regasit-o mai tarziu,mult mai puternica.
Cand eram copil,ispitele nu se tineau lant;postul era simplu ca buna-ziua!Nici vorba de sentimentul de restrictie sau iritare,pe care l-am simtit alte dati ,matura fiind.Ca si copil faci ascultare mai usor :) Nu pot sa vb in numele tuturor copiiilor,insa mie personal,postul nu mi-a adus nici un neajuns asa cum se tot vehiculeaza obsedant in prezent.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 16.12.2012 at 21:09:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar in leg. cu copiii, daca vreodata imi va da bunul Dumnezeu, sper din tot sufletul sa nu fie figuranti la mancare si sa manance tot ce le dau, sa nu puna prea multe intrebari, daca e de post sau e de dulce. Dar asta depinde f mult si pe cine vor avea ca tata... Si sper la cat mai putine "interfernte" de la soacre mai ales. Last edited by fallen; 17.12.2012 at 21:14:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pace si numai bucurii ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am citit undeva, parca la par. Boca spunea, ca copiii conceputi in post pot fi predestinati catre pacat, pentru ca si parintii lor, sau cel putin unul din ei, a pacatuit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si ca sa o schimb pe o nota mai optimista: in casele unde posteste toata lumea, cand se fierb sarmalele, cine le gusta sa vada daca s-au fiert????
Daca e cineva care nu posteste si vrea sa guste o sarma, e invitat la mine! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|