Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2012, 22:03:12
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Cedry2k

Am citit pe un blog ca Cedry2k renunta la muzica. O parte dintr-un interviu cu artistul:

„Predica fără trăire nu-i decât o trăncăneală!” De ce renunță la muzică Cedry2k
http://hristos-imparatul-slavei.blog...i-decat-o.html

- Cine e Cedry2k?

- Un personaj pe care l-am creat ca să mă adaptez cerințelor anilor 2000 și totodată un răspuns la presiunile sociale pe care le-am simțit în cadrul copilăriei și adolescenței. Este un rebel, un neînțeles, a fost și nihilist la un moment dat…

- Un nihilist care a ajuns totuși la Dumnezeu… Ce-au zis cei care te cunoșteau când au văzut întoarcerea ta la credință?

- Evident că fiecare a văzut în mod diferit schimbarea mea. Unii se bucură pentru mine și mă încurajează constant; alții, dimpotrivă, sunt dezamăgiți, mă consideră un habotnic, un îndoctrinat. Bineînțeles, tema credinței este una extrem de sensibilă – mai ales astăzi, când foarte mulți renunță la religia lor, din diverse motive. În societatea modernă, tinerii manifestă o teamă constantă față de Biserică – normal, cineva a avut grija de asta… Oricum, nu mi-am propus să îi mulțumesc pe oameni, ăsta e rolul politicienilor.

Cum ai ajuns să-L cauți pe Dumnezeu?

- Din dorința de a fi fericit. Am rezonat dintotdeauna cu realitățile creștine… Dar ceea ce m-a împins să-L caut pe Dumnezeu vine, în mare parte, din eșecul științei (psihologie, filosofie, sociologie) de a-mi explica mersul vieții, în general – și rostul nostru, natura umană, în mod special. Căutarea în sine presupun că ține de natura mea. Niciodată nu m-a interesat nimic mai mult decât Adevărul ascuns în spatele realităților materiale. Descoperirea lui Dumnezeu încă se derulează – la sfârșit tragem linia…
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ortodox sau crestin ortodox? mara2008 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 8 07.01.2013 14:54:36
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita mihaiB Despre Biserica Ortodoxa in general 0 08.08.2012 13:13:45
PC ortodox ? podariuv Generalitati 0 30.10.2009 23:59:54
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi Lumi79 Nunta 2 05.01.2007 14:05:29