![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Preoteasa este sotia preotului. Ea are un rol foarte important, devine model pentru comunitate, de aceea purtarea si viata ei sunt de multe ori pricina de intarire sau de sminteala. Preoteasa nu slujieste asa cum slujieste preotul, cred ca asta ai intrebat de fapt.
|
|
||||
|
||||
![]()
minunate exemple.
Inca mai avem multi oameni sfinti printre noi. Sa ne ajute Domnul sa le urmam exemplu!
|
|||
|
|||
![]()
"Omul drept cu bune fapte
Nu se teme de-a sa moarte, Fiindca el pentru pacat Demult lumea a lasat. Are mangaiere-acum Ca s-a pregatit de drum, Asteapta moartea sa vie Ca sa-l scoata din sclavie. Din aceasta viata amara Apoi sa il scoata afara, Trupul sau cel de tarana Aici vrea ca sa ramana. Iar el sa plece usor Pe o raza sau pe nor, Insotit de ingeri buni Care i-au adus cununi. Ca in viata s-a luptat, Tot a plans si s-a rugat, Lucrand cu dor fapta buna Pentru vesnica cununa. A plans si s-a ostenit, La privegheri s-a trudit, La citiri a zabovit, Sufletul si-a curatit. De ce-i rau el s-a ferit Si dreptatea a iubit, A rabdat cu multumire Necazuri si asuprire. A urat cele din lume Si tot ce-i desertaciune. Cu post si cu rugaciune S-a-ntarit in fapte bune".....din versurile Parintelui Cleopa,...cartea ="Cum putem intra in rai"....poezia "Moartea dreptului".....Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!!!!Amin... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Vreau sa fiu preoteasa ... | Mihaela83 | Nunta | 47 | 02.09.2014 14:08:08 |
Cum ar trebui sa fie o preoteasa model a sec. XXI | v_oana2006 | Preotul | 40 | 21.02.2014 20:56:31 |
preoteasa in devenire | mariusica_nou | Generalitati | 5 | 20.05.2008 08:28:25 |
A adormit intru Domnul parintele Selafiil cel orb | Liliana | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.07.2005 12:19:04 |
|