![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am lucrat de câteva ori la secții de votare. Am văzut multe persoane care au buletine vechi (carnet). Aveau vizele necesare și erau în regulă. Unele dintre acestea îmi erau cunoscute de prin bisericii și mănăstiri și mi-au spus că au refuzat actul sub formă de card pe motiv de credință.
Dacă buletinul îmi este valabil până prin 2065 de ce să iau alt buletin? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu anul trecut am refuzat sa-mi fac pasaport biometric si mi-a fost eliberat unul normal pe o perioada de 1 an. Oare la cartile de indentitate nu va fi la fel?
In alta ordine de idei, nu inteleg de ce oamenilor li se pare firesc sa fie amprentati, atata vreme cat nu au comis nicio crima. Se stie ca pana mai ieri, pana sa apara gogorita cu terorismul, luarea amprentelor era permisa doar la cei suspecti de a fi faptuit vreo nelegiuire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se face doar "la cei carora li se face dosar penal"? Apropo, de laptop cu restrictie de acces prin amprenta ai auzit? E doar pentru criminali? Cunostinte de criminalistica ai? Pentru ca amprentele sa fie utile dpdv criminalistic, trebuie luate la toate cele 10 degete. Asa se si procedeze cu infractorii - vezi acum diferenta?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Intr-o era in care Google inregistreaza toate comunicatiile wireless cand face cartografierea, intr-o perioada in care descriptarea backup-urilor de pe IPhone a aratat ca respectivul device Apple inregistreaza orice apasare si orice interactiune si le trimite la Apple, consider ca trebuie o anumita doza de naivitate sa nu vezi mai departe de respectiva "facilitate". Nu am cunostinte de criminalistica, dar explica-mi si mie te rog ce folos are statul din amprentarea mea, daca nu cumva sa foloseasca acele amprente atunci cand ma voi transforma din "potential infractor" cum sunt acum, in "suspect de infractiune"? |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu frate intru Hristos , legat de criminalistica , marturisesc ca nu am cunostinte, dar cand am fost nevoit din cauza jobului, care acum nu-l mai detin, a imi face Visa pentru SUA atasata la pasaportul biometric, vreau sa precizez ca toata palma dreapta si stanga, inclusiv degete au fost scanate si introduse in pasaport ca date electronice, si inca o parte a unui ochi a fost fotografiata sau scanata , nu stiu cum sa denumesc procesul cert este ca ochiul a fost analizat. nu este doar cip in pasaport este un intreg circuit integrat format din mai multe cipuri, asemanator conceptului de "mother board" . Spun aceasta pentru ca l-am vazaut eu fiind fostul posesor al unui act de acest gen. Stiu ca este nevoie de elemente de siguranta unui act oficial guvernamental dar pana la scanarea integrala a unor organe , mi se pare dubios , lucru care ma ingrijorat dupa o temeinica analiza interioara cu privire la viata mea si daca chiar am nevoie de un act purtator de semne satanice pentru am imi facilita deplasarea chiar daca nu este propriuzisa pecete.
Adaug ca Visa Amricana de tip Business obtinuta pe 10 ani are ca elemte de siguranta distincte 2 insemne ingrijoratoare pentru un om simplu crestin, si anume o pentagrama orientata in jos si nu e vorba de steluta americana, iar alta insemn este Bufnita utilizata de miscarea "Bohemian Groove"(semnificatie a demonului moloch) la care adera multi politicieni americani, tin inca sa precizez ca aceste insemne sunt sub marimea de un milimetru. Cine citeste sa socoteasca dupa cum il va indruma Domnul. Cu dragoste frateasca intru Hristos. Mantuire tuturor |
|
||||
|
||||
![]()
da, si eu am citit undeva ca bufnita este un simbol masonic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Banuiesc ca trebuie sa recurga la aceste masuri deoarece ei nu au un sistem national de identificare (deh, libertate) ceea ce face mult mai usoara treaba infractorilor. Se cheama scanarea retinei si este o alta metoda de indetificare biometrica. Nu este un "flash memory" este un microcalculator cu functie de stocare + criptografica (de aici si protectia la falsificare). Cum le-ai vazut pe alea? Cu lupa? Sau ti-a povestit cineva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
prin renuntarea la acest pasaport si viza SUA , am purces la distrugerea lui dezmembrandul, in alcaturea lui sta un sistem complex de stocare si emitere, prin urmare stocarea se face pe baza unei benzi magnetice asemanatoare cardului bancar dar mult mai mare ( martor am fost la un control in Germania la contralele organelor competente), , referitor la "motherboard" si circuite, toate cumulate sunt de marimea unui buletin tip cartela de plastic, incastrat intr-o masa de polimer si aceasta gravata cu laser , masa de polimer are grosimea de 1.22mm - marimea unui pasaport conventional(nu iti trebuie lupa, marimea e considerabila). si cuprinde toata aceasta tehnologie , insumi cercetand-o. in cele din urma am purces la un tratament cu microunde in laboratorul meu specializat(cuptorul din bucatarie) pur si simplu a explodat pasaportul, daca ar fi fost asupra persoanei , ar fi creat ceva leziuni. Spre folos am scris si nu in deradere. Cu dragoste frateasca intru Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul lor de vedere esti un veritabil goym, goymii avand "drepturi depline" garantate; potrivit acestor drepturi, statul asigura finantarea "supravegherii" tale.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|