Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2012, 13:33:35
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Crezi ca oamenii din perioada testamentara ar fi acceptat o "mama" drept suverana a imparatiei cerurilor?
În același context, e ciudat cum oamenii acceptă titulatura de "Împărăteasa Cerului" și "Mama noastră a tuturor" pentru sfânta Maria.
Sper să nu-mi luați în nume de rău contribuția mea la acest talmeș-balmeș pseudo-doctrinar.
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 13:47:37
mihaila_alin
Guest

Talking dadu-si cu placinta.

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
În același context, e ciudat cum oamenii acceptă titulatura de "Împărăteasa Cerului" și "Mama noastră a tuturor" pentru sfânta Maria.
Sper să nu-mi luați în nume de rău contribuția mea la acest talmeș-balmeș pseudo-doctrinar.
daca DL.IIsus este imparatul lumii,tu ce crezi ca ar fi fecioara Maria?asa dupa mintiuta ta.
Reply With Quote
Vechi 18.12.2012, 13:51:50
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
daca DL.IIsus este imparatul lumii,tu ce crezi ca ar fi fecioara Maria?asa dupa mintiuta ta.
Preumila creatură a mâinilor Lui de Împărat și Creator al Universului.
Reply With Quote
Vechi 19.12.2012, 16:48:33
mihaila_alin
Guest

Talking

Citat:
Preumila creatură a mâinilor Lui de Împărat și Creator al Universului.
un raspuns ce a ocolit binisor si usurel realitatea.
Reply With Quote
Vechi 19.12.2012, 19:10:49
Banned

Implicit

Citat:
un raspuns ce a ocolit binisor si usurel realitatea.
Vrei să spui că nu e real ce am scris?
  • Sfânta Maria n-a fost un model de umilință și sfințenie?
  • Nu era ca orice ființă din acest Univers creația lui Hristos?
Poți nega aceste două realități? Ori vrei chiar dumneata să le ocolești "binișor și ușurel"?
Nah, ți-ai făcut de lucru cu sectaru' !
Reply With Quote
Vechi 22.12.2012, 11:08:51
mihaila_alin
Guest

Talking nici pe basescu nu il recunosc toti.

Citat:
Vrei să spui că nu e real ce am scris?
  • Sfânta Maria n-a fost un model de umilință și sfințenie?
  • Nu era ca orice ființă din acest Univers creația lui Hristos?
Poți nega aceste două realități? Ori vrei chiar dumneata să le ocolești "binișor și ușurel"?
Nah, ți-ai făcut de lucru cu sectaru' !
raspunsul e unul:este imparateasa noastra a tuturor chear de nu vrei matale,tu, sa recunosti.ei uite asa iti mai adaugi o bila neagra la imparatie.vad ca vrei sa o dai la intors cu mine sau te joci de-a popa si sectarii.

Last edited by mihaila_alin; 22.12.2012 at 11:14:21.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2012, 14:39:10
Banned

Implicit

Citat:
raspunsul e unul:este imparateasa noastra a tuturor chear de nu vrei matale,tu, sa recunosti.ei uite asa iti mai adaugi o bila neagra la imparatie.vad ca vrei sa o dai la intors cu mine sau te joci de-a popa si sectarii.
Eu nu cunosc decât un singur Împărat al Cerului: Domnul Iisus Hristos! Nu am cunoștință de nicio "Împărăteasă a Cerului". Exceptând desigur pe zeița Ishtar (împărăteasa cerului) la care se închinau cei din Babilon.
Acum desigur, dacă s-a constituit noul Babilon de care vorbește Cartea Descoperirii lui Iisus Hrisos, probabil există și din aceia care ard tămâie și se închină la noua "împărăteasa cerului" în ciuda avertismentelor din partea Domnului, scuzându-se că așa au făcut și moșii și strămoșii lor. Nimic nou sub soare:

"Nu vom asculta de mesajul pe care ni l-ai rostit în Numele Domnului, ci, cu siguranță, vom face ceea ce am promis: vom arde tămâie împărătesei cerului și vom vărsa în cinstea ei jertfe de băutură, așa cum am mai făcut atât noi, cât și strămoșii..." (Ieremia 44,16-17 - versiunea NTR)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce inseamna "a merge" la Tatal? Sergiu_B Spiritualitatea ortodoxa 27 21.08.2013 18:51:12
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 61 15.12.2012 20:09:01
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? sophia Generalitati 40 03.05.2010 22:06:45