![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, lemne uscate din vara, ai? Vad ca nu aduni prea multe, esti singur sau preconizezi ca apocalipsa mayasa nu o sa dureze mai mult de o luna-doua? :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, asta e partea proastă, că sînt pe cont propriu. Majoritatea fac cîteva ore maxim pînă la părinți la țară, mie îmi trebuie vreo 16 ore iarna. Eu nu cred în profeții păgîne, ci mă tem doar de răutatea lumii în cazuri critice.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se gasesc poate, dar mai greu uscate si nu in cantitatile de care ai nevoie sa te incalzesti cand sunt -10 grade afara. Citat:
Citat:
Majoritatea nu pot concepe pur si simplu ca mancarea nu creste pe raftul magazinului ce sa mai zici de altele..
|
||||
|
||||
![]()
Problema era doar la capitolul încălzire. Mîncarea pe care am cumpărat-o are marele avantaj că se poate consuma fără să fie tratată termic.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|