Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.12.2012, 22:00:04
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Sfântul Nicolae Velimirovici: „Doamne, vrăjmașii m-au condus în brațele Tale. . .

l

„Cineva îi urăște pe vrăjmașii lui numai când eșuează în a recunoaște că ei nu sunt dușmani, ci prieteni duri și nemiloși.”

„Doamne, vrăjmașii m-au condus în brațele Tale, mai mult decât toți prietenii mei. Prietenii mei m-au legat de pământ, în vreme ce vrăjmașii mei m-au dezlegat de pământ și au zdrobit toate ambițiile mele în lume.
Vrăjmașii au mărturisit, în locul meu, păcatele mele înaintea lumii. Aceștia m-au biciut de fiecare dată când eu am șovăit să mă biciui. M-au chinuit de fiecare dată când eu îmi lingușeam sinele. M-au lovit de fiecare dată când eu mă înfoiam cu aroganță.
De fiecare dată când am crezut despre mine că sunt înțelept, ei m-au numit neghiob.
De fiecare dată când am spus că eu sunt tare, ei m-au luat în râs, ca și cum aș fi fost un om neînsemnat.
De fiecare dată când am vrut să-i îndrum pe alții, ei m-au împins la o parte.
De fiecare dată când mă gândisem că aș dormi liniștit, ei m-au trezit din somn.
De fiecare dată când am vrut să construiesc o casă pentru o viață lungă și liniștită, ei mi-au dărâmat-o și m-au scos afară. Cu adevărat, vrăjmașii m-au dezlegat de lume și astfel mi-am întins mâinile spre poalele hainei Tale.
Vrăjmașii m-au învățat să aflu - acel lucru pe care greu îl învață cineva – că omul nu are dușmani în lume înafară de sinele său!
Cineva îi urăște pe vrăjmașii lui numai când eșuează în a recunoaște că ei nu sunt dușmani, ci prieteni duri și nemiloși.
Este cu adevărat greu pentru mine să spun cine mi-a făcut mai mult bine și cine mi-a făcut mai mult rău, vrășmașii s-au prietenii...
De aceea, o Doamne, binecuvintează-i și pe prietenii mei, și pe dușmanii mei!”
(Extras din rugăciunea pentru vrăjmași a Sfântului Nicolae Velimirovici )

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) cristiboss56 Rugaciuni 592 14.11.2022 15:08:21
O problema cu un prieten . Templier Knight Generalitati 3 12.03.2012 15:01:38
sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? giovaninnaa Rugaciuni 14 23.09.2011 17:18:24
Alta minune a bunului dumnezeu ionut12 Generalitati 3 25.10.2010 16:48:34
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... inorog Arta bisericeasca in general 4 31.01.2010 23:49:41