Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2012, 13:21:10
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Angry Esti serios?

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
o fac, dar deosebirea intre mine si un baptist este ca eu o fac pentru Hristos, insa baptistul are ganduri ascunse, dorind sa atraga in cultul sau, deoarece cu cat se inmultesc mai multi baptisti intr-o localitate, cu atata vor primi din Occident fonduri, deci totul e o afacere.
Daca sunt baptist, si daca am scris asta:
Citat:
Daca nu va permiteti haine, dulciuri sau cine stie ce alte ajutoare ati auzit ca se dau, cand faceti o supa, chemati pe cineva in nevoie si hraniti-l. Si inca o recomandare, foarte onesta: sa nu o faceti de frica focului Iadului, ci sa o faceti deoarece:
- poate maine copilul dumneavoastra poate sa ajunga in nevoie, si poate dvs nu puteti sa il ajutati
- ajutati ca in fiecare ajutor, ce il faceti, cel ce Il primeste este Hristos
- ca trebuie sa iubesti aproapele ca pe tine insuti, daca ai fi flamand, nu ai vrea sa vina cineva sa iti dea o supa calda
Mi se pare ca nu am avut nici un gand ascuns.

Dumneavoastra veniti cu afirmatii fara temei, spuse in sens jignitor, etc. Imi puteti da un nume de baptist(a) ce l-ati cunoscut personal ce s-a botezat pentru ajutoare?

Ati citit regulile forumului? Mi se pare ca e o critica obisnuita ce se pare ca tot trebuie sa o referentiez legata de numele dumneavoastra.

In fapt dumneavoastra tot spuneti lucruri si nici macar nu aveti remuscari cand sunteti "prins cu mata in sac". Nu vreau deveniti baptist, sincer. Nu vreau sa o faceti pentru ajutoare in nici un caz. Si prefer ca oricine primeste ajutoarele sa le primeasca ca este in nevoie.

Daca dumneavoastra indiferent de ce se scrie, va puneti degetele in urechi si ziceti: "la la la", arata intelegerea dvs asupra aproapelui. Am mai spus si o sa o mai spun: problema Ortodoxiei actuale este ortodoxul de rand. Probabil baptistii ce va deranjeaza din comunitatea dumneavoastra se aliniaza mai mult cu ceea ce inseamna crestin si multi sunt "atrasi" de asta.

Daca dumneavoastra vedeti "ajutoarele" ca fiind problema, si ca totul "este o afacere", mai ganditi-va. Ganditi-va de asemeni ca in orice biserica mai mare este un magazin ce vinde lumanari. Este in Mitropolia din Iasi unde e Sfanta Parascheva! Unde vedeti ca protestantii zic de ortodocsi ca fac o afacere, legat de faptoizi care ii afirmati peste tot.

Oricum, d-le Urs, daca din asta traiti, in a arunca cuvinte de ura, dezinformari, va pot asigura un lucru: ca "exemplul" dumneavoastra, poate fi folosit mult mai usor de cei din alte confesiuni sa arate ca ortodocsii nu sunt modele de credinta, ci doar de infamare, dezinformare si atac de caracter.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
focul sacru? Stanca Alte Religii 59 16.12.2012 00:29:10
Despre vesnicia chinurilor iadului topcat Generalitati 358 29.11.2012 23:42:39
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune cristiboss56 Rugaciuni 55 09.07.2010 23:16:59
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01