Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2012, 14:52:12
inamuresan19 inamuresan19 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.12.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Situatia ideala ar fi sa te casatoresti, sa locuiti in orasul tau, el sa lucreze si tu sa continui facultatea.
Daca v-ati casatori si tu ai continua studiile cred ca si parintii tai in cele din urma vor accepta relatia voastra.
O alta varianta ar fi sa locuiti in orasul lui, pentru a va mai putea ajuta parintii lui si viceversa.
In varianta sa va mutati in alt oras sunt multe stresuri pe capul lui (nici prieteni, job nou, raspundere financiara pt tine, nici familie)...si este posibil sa va despartiti mai uasor.

Daca nu te iubeste destul de mult sa va casatoriti atunci parerea mea este sa faci cum este mai usor pentru el.
Ca sa vedem totusi distanta... Eu sunt din Nasaud, jud. Bistrita-Nasaud si el este din Braila. E o distanta ceva mai mare si ne-am gandit sa raman aici pentru inceput, facultatea voiam sa o fac in Bistrita, in municipiu si el sa isi gaseasca ceva de munca prin Bistrita pentru moment. Dar cu toata harababura care o creeaza mama mea... si neintelegerile astea, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa fie undeva la mijloc, e exact km-ii perfecti si egali intre Nasaud si Braila, adica Brasov. Ideea mea era sa plec in Bv dupa ce termin cu fac (farmacie - specializare astistent farmacist) care dureaza decat 3 ani...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce pot sa lucrez de acasa mihaisepo Generalitati 12 02.02.2014 18:59:49
Taina Sfantului Maslu acasa LuizaT Maslul 6 16.06.2013 00:15:05
Ne mantuim acasa sau in manastire? manxxique Intrebari utilizatori 0 21.02.2010 18:02:21
cununia religioasa acasa anakatoh Nunta 8 10.01.2010 22:06:25
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07